Да бъдем хора и да бъдем истински, защото това нещо

...
Да бъдем хора и да бъдем истински, защото това нещо
Коментари Харесай

Един от най-амбициозните пиари празнува днес и това бе повод да направи признание

Да бъдем хора и да бъдем същински, тъй като това нещо го усещат звездите.  Винаги съм работил със сърце и душа, а това няма по какъв начин да не се схване от хоратта, клиентите и звездите като позитивен знак. Това изясни пред Sofia24.bg Атанас Лазаров, един от най-амбициозните и изобретателни пиари у нас, който чества рожден ден през днешния ден.

" Много са звездите до сърцето ми ", означи Атанас Лазаров. Сред обичаните си той открои диетологът Енджи Касабие, която означи, че е и негова доста добра другарка, близки са и с цялото нейно семейство.

В диалога с Йоланда Пелова, Лазаров загатна и дуетната си половинка Галя Георгиева: " Галя е страхотна, ще продължаваме да се раздаваме и да бъдем потребни ".

По мотив идните коледни празници, Лазаров съобщи, че ще загърби светскотския метод на живот: " С най-голямо наслаждение ще прекарам празниците с моето семейство, ще прегръщам моята майка, която боготворя и която през днешния ден на този ден ми е дала живот. Няма по-ценно нещо от фамилията. Купил съм доста дарове през тези дни и мисля да развеселявам моите близки ".

PR на звездите призна: " Домът и родното място най-вече ме зареждат и се усещам най-щастлив там ".

Атанас Лазаров описа и за акцията " Просто подари ", в която взе участие и той, само че повече за сърцатия PR, може да чуете в прикачния аудиофайл.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР