Да бъде променен маршрутът на автобус по линия 79 от

...
Да бъде променен маршрутът на автобус по линия 79 от
Коментари Харесай

Предложение: Да бъде променен маршрутът на автобус по линия 79 от Столичния градски транспорт

Да бъде изменен маршрутът на рейс по линия 79 от Столичния градски превоз. Това предлага ръководителят на транспортната комисия в общинския съвет Карлос Контрера. Причина за предлагането на съветника от Вътрешна македонска революционна организация са поредицата от набези над рейсовете в столичния кв. " Христо Ботев ". 

Контрера заяви, че ново нахлуване е имало и в понеделник вечерта. " Извършен е цялостен разгром над рейсове на градския превоз. Атакувани са коли по линия 79, която минава през квартала. За момента не е ясно каква е повода рейсовете да бъдат замеряни с камъни, яйца и всевъзможни предмети. Проявена е и експанзия към лидер, който е потърпевш ", написа в позицията си Контрера.

Според информацията, с която общинарят разполага, са изпотрошени четири рейса. Те са със счупени стъкла, изкъртени порти и натрошени прозорци.   " Изключително отчаян съм, че патрулите от Първо районно не са съумели да прекратят мелето ". 

" Що се отнася до непрекъснатите похищения (вербални и физически) над водачи по линия 79, до непрекъснатото чупене  на рейсове на градския превоз по тази и други рискови линии считам, че нещата към този момент постановат радикални и драконовски ограничения. Заради предходни и поради този случай импортирам отчет, с който ще предложа маршрутът на линия 79 да се промени и той към този момент да не минава през кв. " Христо Ботев ", оповестява Контрера. 
 
Така съгласно ръководителя на транспортната комисия в СОС вандалите ще имат време да разсъждават над постъпките си, " до момента в който вървят половин-един километър до най-близката спирка ". 

" Подобно държание не може да бъде толерирано под никакъв метод и първата стъпка към отрезвяване е да бъдат лишени от градски превоз, за който по този начин или другояче рядко заплащат ", гневи се в поста си Контрера.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР