Да бъде построен Северен поток 2 не означава, че ще

...
Да бъде построен Северен поток 2 не означава, че ще
Коментари Харесай

Руско издание: Да построим Северен поток 2 не значи да го използваме

Да бъде издигнат " Северен поток 2 " не значи, че ще бъде пуснат и употребен, написа съветското издание svpressa.ru в.
Участъкът от газопровода към този момент е издигнат в изключителната икономическа зона на Германия. Остават 6% в датската икономическа зона. Там ще работи корабът " Фортуна ", както и спомагателните съдове " Мурман " и " Балтийски откривател ". Работите могат да стартират на 15 януари. Русия обаче чака спомагателни проблеми при полагането на останалите общо 140 км тръби (6% от проекта).
През новата 2021 година, газопроводът го чакат освен старите, само че и нови компликации. Новите ограничавания на Съединени американски щати могат да обиден неговата употреба, като основат съществени проблеми. Освен съществуващите наказания с предстоящите ограничавания в отбранителния бюджет за 2021 година, се приготвят още най-малко три ограничаващи законопроекта. Сред тях попадат наказания за издаване на позволение за употреба и следващо обслужване.
 Москва: „ Северен поток-2 ” ще бъде приключен, с помощта на Европейски Съюз Москва: „ Северен поток-2 ” ще бъде приключен, с помощта на Европейски Съюз
Санкциите на Съединени американски щати против „ Северен поток-2 ” са открит протекционизъм за предложение на полутечен природен газ на европейския п...
Формулировките в документите към момента не са известни, защото окончателният текст постоянно се трансформира. Европейци в този момент лобират глобите да обиден единствено строителството, което и по този начин е неразрешено, само че намесата е малко евентуална.
Изданието svpressa.ru подчертава на появяването на трети проблем: по какъв начин след въвеждането в употреба да се натовари " Северен поток 2 " на цялостна мощ, откакто той попада под действието на газовата инструкция на Европейски Съюз.
Още:
Превод със съкращения: Ганчо Каменарски
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР