Да бъде подкрепен за редовно правителство ревизиран състав на служебния

...
Да бъде подкрепен за редовно правителство ревизиран състав на служебния
Коментари Харесай

Румен Петков: Служебният кабинет, със сериозни промени, е добро решение

Да бъде подсилен за постоянно държавно управление ревизиран състав на служебния кабинет упорства водачът на АБВ. По думите му служебният кабинет със съществени промени е положително решение.  " Още преди изборите декларирахме, че служебното държавно управление с избрани промени – наложителни промени на министри, които се провалиха и демонстрираха некадърност да ръководят ресорите си, може да бъде мощно държавно управление в границите на идната година ", съобщи Петков, уверен, че с стимулирани промени в този състав на служебното държавно управление, то би трябвало да получи поддръжка.

" Вулгарното отношение на Слави с метода, по който предложи кабинета демонстрира, че чувството за власт е заболяване, което се разгръща прекомерно бързо, без значение от височината на хората, които желаят да я експлоатират ", разяснява Петков.
 Румен Петков: Катастрофата е неизбежна Румен Петков: Катастрофата е неизбежна
" Вчера попитах какво чака държавното управление от заложните къщи. Днес запитвам заложните къщи какво чакат от държавното управление. " Това споделя ли...

Той дефинира оферти от Слави Трифонов състав на кабинет като " безбъден " и добави в коментар: " Това, че той завършва мисля, че няма безпокойствие по въпроса, ами в случай че Бойко Борисов реши да се пошегува и поддържа този състав ". Лидерът на АБВ акцентира, че не се съмнява, че Движение за права и свободи ще го поддържа, тъй като господин Николай Василев е в превъзходни връзки от доста години с Движение за права и свободи и господин Доган.

„ Министърката на районното развиване е брокер в една американска компания, енергийният министър е шеф на друга американска компания. Образователната министърка е до неотдавна чиновник на „ Америка за България “. Сигурно има и естествени хора в предлагането за кабинет, само че не преставам да не получавам отговор на въпроса какви са упованията на заложните къщи от този състав на държавно управление и какви са упованията на това държавно управление от заложните къщи, тъй като откакто Николай Василев един път обезпечи продажбата на ДСК, в този момент има упоритост да обезпечи продажбата на единствената държавна банка ", сподели още Петков за проекто-правителството на Има Такъв Народ. " Да забравиш да си обявиш министъра на околната среда, да не кажеш една дума за Зелената договорка и за Плана за възобновяване след Коронавирус рецесията, не е доста безапелационно ", добави той и разяснява, че методът е противен.

Румен Петков е безапелационен, че трети избори тази година ще имат неприятен резултат за България и че ще провокират дестабилизация и още по-голямспад на изборната интензивност.

" Ако желаеме да върнем Борисов, с най-голяма лекост можем да отидем на трети избори след 3 месеца – има го като опция и с тази съвсем половин милионна администрация, която към момента се владее от ГЕРБ, нещата ще бъдат с предупреден край ", добави Владимир Маринов от АБВ.
 Румен Петков разкритикува целите на ИТН Румен Петков разкритикува целите на " ИТН "
Коментирайки целите на ИТН, водачът на АБВ Румен Петков посочи ред пропуски, поставящи под въпрос правосъдната промяна....

Коментирайки изборните резултати в чужбина по новия Изборен кодекс, Румен Петков заключи: " Лъжата закупи следващата си материализация " и укори Демократична България и Има Такъв Народ. " На 4 април са дали своят вот 170 000 души в чужбина в 460 секции, на 11 юли - 136 000, като секциите на 4 април са били 460, а на 11 юли 782. На 11 юли сме платили 300 000 лева за секциите в чужбина ", уточни той. Резултатът демонстрира, че с 40 000 понижава броят на гласоподавателите, само че за сметка на това, резултатът на Движение за права и свободи от 13.5% отива на 18.28%, т.е. Демократична България обслужиха Движение за права и свободи, посочи още Петков.  

" Хвърлихме два пъти повече пари за секции в чужбина с 40 000 по-малко дали своят вот, т.е. вършат се неща, за които няма разбор, няма обосновка, има политически стон, има политическа нечиста сделка, има едни пари, които са наши ", заключи водачът на АБВ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР