Да бъде направена инспекция на дневните центрове за хора с

...
Да бъде направена инспекция на дневните центрове за хора с
Коментари Харесай

Борисов с важно разпореждане заради хората с увреждания

Да бъде направена ревизия на дневните центрове за хора с увреждания, разпореди министърпредседателят Бойко Борисов по време на днешното държавно съвещание. Това оповестиха от държавната осведомителна работа.

Според премиера това е належащо, откакто на вчерашната му среща в Министерския съвет представителите на хората с увреждания са сложили въпроса за качеството на тази услуга.

" Между другото, през вчерашния ден след срещата с другите неправителствени организации, с министрите и с вицепремиера Дончев, от това, което в този момент като проект сме създали, иска ми се общественият министър, вицепремиерът, здравният министър, те самите или оторизирани от тях хора, бързо да създадем ревизия и да проверим тези дневни центрове, равнището, качеството на работа, качеството на услугата, тъй като се оказва, че и в този момент се дават доста пари, само че претенциите са, че самата услуга не е на нужното равнище. Така че като свърши Министерският съвет, министрите да седнат, да създадат с Томислав Дончев бърз проект и да действате. Не би трябвало в този момент да го оставяме това с вакуум ", декларира министър председателят по време на държавното съвещание.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР