Да бъдат разследвани членове на Министерския съвет дали са имали

...
Да бъдат разследвани членове на Министерския съвет дали са имали
Коментари Харесай

Възраждане искат членове на Министерския съвет да бъдат разследвани за контакт с чужди посолства

Да бъдат разследвани членове на Министерския съвет дали са имали контакти с непознати посолства, по какъв начин и по кое време, и дали са предавали държавни секрети. Това са част от общо 5 въпроса, изпратени от „ Възраждане “ до българските спецслужби, съобщи на брифинг в Народното събрание водачът на партията Костадин Костадинов.

От политическата мощ питат още дали непознати посланици са оказвали въздействия върху министри от кабинета. Според „ Възраждане “ службите би трябвало да дават отговор и на въпроса дали членове на ръководещата коалиция са били в контакт и са получавали финансиране от непознати фондации.

По рано през днешния ден от Възраждане в декларация от паламентарната естрада желаеха службите да проверяват и ареста на техния ръководител в Украйна.

Попитан има ли информация, коя българска работа е дала информация на украинските управляващи, че е водач на проруска партия, заради което му е наложена възбрана да влиза в Украйна, Костадинов съобщи, че преводът от съветски гласи - „ българското разузнаване “.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР