Да бъдат наети външни психолози и терапевти, които да работят

...
Да бъдат наети външни психолози и терапевти, които да работят
Коментари Харесай

Искат още психолози в училище заради смърт от COVID-19

Да бъдат наети външни психолози и терапевти, които да работят с младежи и техните учители, с цел да може да бъдат преодолявани по-лесно последствията от претърпяните загуби в персонален проект вследствие на коронавирус. Такова предложение насочва омбудсманът на Пловдив до общината и Регионалното ръководство на образованието.

То е по отношение на постъпило питане от психолог на свободна процедура, касаещо зародили обстановки измежду учениците като последствия от актуалната пандемия, подбудена от вируса Covid-19 и изложение на поддръжка.

Описват се сложните и комплицирани интервали, през които минават учениците, заради умряли техни родственици, близки и другари, само че в това време им се постанова да посещават и учебно заведение. За онагледяване на актуалното предложение е приложена процедура на британски език на тематика „ Насоки на учителя, посрещащ тъгуващо дете “.

Предвид това публичният медиатор за Пловдив инж. Борислав Стаматов смята за оправдано да се окаже спомагателна поддръжка. Очаква се мнението на РУО и зам.-кмета в бранш „ Образование, бизнес развиване и европейски политики “ под тепетата.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР