Да бъда отново в недрата на планината…Това е молитвата ми

...
Да бъда отново в недрата на планината…Това е молитвата ми
Коментари Харесай

Мира Добрева разкри за какво се моли днес

" Да бъда още веднъж в недрата на планината…Това е молитвата ми през днешния ден ", това написа във фейсбук профила си тв водещата Мира Добрева. Публикацията ѝ е съпроводена от нейна фотография от преди година, на която Добрева е на разходка в планината. 

По-рано през септември дъщерята на известната журналистка на Българска национална телевизия - Лори заяви, че майка й е претърпяла интервенция и е в медикаментозна кома. Дни по-късно Лори заяви, че положението на тв водещата се усъвършенства. 

Именно след изкачване до Рилските езера водещата е направила изострен перитонит и по неотложност е била призната за интервенция на корема в “Пирогов ”. След нея обаче са се развили други затруднения и инфекции. Добрева не е можела да диша независимо и поради това се е наложило да бъде вкарана в реанимация, сложена в медикаментозна кома и интубирана, това стана ясно от изявление на щерка ѝ Лори пред " 24 часа ". Момичето показа още, че минути са деляли майка ѝ от гибелта. 

Дни по-късно Мира Добрева разгласява видео във фейсбук профила си, в което благодари на лекарите и сестрите в Пирогов, както и на Бърза помощ.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР