Да бъда актриса ми е детската мечта. Излязох 4-годишна на

...
Да бъда актриса ми е детската мечта. Излязох 4-годишна на
Коментари Харесай

Деси Бакърджиева с разтърсваща изповед, през сълзи призна за огромна болка

" Да бъда актриса ми е детската фантазия. Излязох 4-годишна на сцената. Бях с една сладка рокличка. Тогава ми демонстрираха Тодор Живков и ми споделиха по какъв начин ще реагира и какво ще се случи след осъществяването ми. Той стартира да пляска. Усещането, че това ми хареса, в никакъв случай няма да го не помни. Това съобщи пред Мон Дьо актрисата Деси Бакърджиева.

" Популярността ми се отрази доста зле. Славата не ме е главозамайвала. Започнала съм от нищото и съм стигнала до това, което съм в този момент. Всеки ден съм се чудела дали да не се откажа. Този живот по график тежи. Пазарът ни е дребен, а конкуренцията е жестока. Трябва в действителност да си добър, когато го правиш. Аня Пенчева е доста по-добра от мен. Много я одобрявам. Боже, тази жена по какъв начин играе. Тя е прелестна и сексапилна жена. Цветана Манева е страхотна актриса, толкоз съм плакала, като съм я гледала. Стоянка Мутафова е прелестна, такова ентусиазъм ", призна Бакърджиева.

" Несе считам за красива, просто умея да се гримирам. Усещала съм, когато ме гледат, след предтавление или когато ходя по улицата. Усещам изпитателния взор на хората: " С какво тя е по-различна " ", показа актрисата.

" Владея карате. Това ме научи да почитам индивида против мен, даже и най-големия ми зложелател. Преди време ми се наложи да употребявам карате в всекидневието си. Трябваше до стигна до " Люлин " 3, някой потегли да ме дърпа, проснах ги и двамата и избягах от смут ", сподели тя.

" Писхическото принуждение е по-страшно от физическото. Аз съм била жертва и на двете. Никога не съм желала да приказвам за това. Това е затворена книга. Най-важното е да преодолееш срама. Аз не се предадох и не се подлъгах на заканите и издевателството, който ми беше натрапен. Психическият тормоз е нещо доста по-страшно от физическия ", повтори тя.

" Не си потеглих след първия пестник или засегнатост. Може би трябваше да си потегли още първоначално. Нещо в мен се пречупи и си споделих " Аз това ли заслужавам? Аз ли провокирам този дявол? Не това не е допустимо. " Първият пестник беше от ревнивост, че някой ме е погледнал, само че аз го одобрих обикновено ", призна тя.

" Повечето хора не знаят по кое време една жена е жертва на домашно принуждение. Страхувах се аз да посегна. Удрят те, а теб това не те боли. Мислех, че го заслужавам. Постоянно натякване и циклене на една и съща тематика. Един чвек може да е захласнат от теб и желае да има всяка част от теб, това е ужасно ", счита Бакърджиева

" Повярвах още веднъж на мъжете, тъй като хората са разнообразни. Има хора, а има и изроди. Днес публично съм сама. Неофициално ще го запазя в загадка. Мечтая да бъда младоженка ", сподели тя.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР