Да, аз съм писал тези есемеси. Искам да изтъкна нещо

...
Да, аз съм писал тези есемеси. Искам да изтъкна нещо
Коментари Харесай

Пламен Бобоков призна за чата с президента Радев и...

Да, аз съм писал тези есемеси. Искам да посочи нещо доста значимо. При обиска у дома съм предал телефона и айпада си, дал съм си достъпа до тях. Това не е някаква заслуга на службите. Не съм се тормозил. Това съобщи Пламен Бобоков в телевизионно изявление.

За окръжния прокурор там става въпрос за посредничество за един извънредно виновен и почтен човек - прокурор Николов. Очевидно не е сполучлив този лобор, тъй като различен човек е на този пост. ", уточни той. По думите му тези избори постоянно са предопределени. "Аз съм се възползвал, че имам другар, който е непосредствен до втория дирек ", уточни той.

"Всичко се знае в тази дребна под 7 милиона страна. Всички знаят кои са тези 2 стълба на въздействие. Обвинението към мен за търговия с въздействие е висша форма на цинизъм. Търговията с въздействие допуска съществуване на въздействие. Аз нямам такова въздействие. Аз мога да търгувам единствено с масла ", съобщи Бобоков.

"Може да отидете с всички камери в Русе и да попитате кой в града назначава всички – кой назначава прокурори, всеки държавен чиновник. Това е координаторът на ГЕРБ Пламен Унев. Кой е зад него? ", запита риторично той.

Той още веднъж се върна на тематиката за ходотайството за прокурора и съобщи, че сходно нещо се случва за първи път. "Не се е случвало, това е напълно огромно изключение, тъй като един извънредно почтен и страховит експерт ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР