,,Да арестуваш лидера на опозицията е отчаян политически акт, който

...
,,Да арестуваш лидера на опозицията е отчаян политически акт, който
Коментари Харесай

Владислав Горанов: Да арестуваш лидера на опозицията е отчаян политически акт

,,Да арестуваш водача на опозицията е обезверен политически акт, който цели да реши някакви други проблеми``, добави Горанов и посочи, че е бил задържан с едно прессъобщение на Министерство на вътрешните работи. Трябва да си зададем въпроса дали този 30-годишен преход е бил задоволителен, тъй като това беше обезчестяване от институциите, цялостна простотия, разяснява задържането си Горанов.

" По време на престоя ми в ареста изпитвах малко яд и много горест. Чудех се за какво се случва тъкмо в този момент ". Това показа някогашният финансов министър Владислав Горанов.

По отношение на хазартния бизнес на Васил Божков някогашният финансов министър призна, че в случай че не е бил сигналът на братя Найденови, евентуално и до ден-днешен избягалият в Дубай предприемач е щял да печели от " търкането на билетчета ".

Вероятно нямаше да забележим дупката в бюджета, в случай че не бяха братя Найденови. Ако не беше спорът сред тях и него, надали и до през днешния ден щеше да се разбере, че ощетява хазната. Може би беше неточност, че тогава се предоверихме на ръководителя на комисията по хазарта, назначен по време на ръководството на Орешарски, изясни Горанов.

Той разкри още, че финансовите доклади на фирмите, организирали хазартните игри на Божков, са качени в Търговския указател без да могат да бъдат разчетени и това го е направил чиновник от Агенцията по вписванията. В тази връзка Владислав Горанов прикани правосъдният министър Надежда Йорданова да се заеме с този случай.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР