Да, ако този конфликт се задълбочи, което е възможно, ще

...
Да, ако този конфликт се задълбочи, което е възможно, ще
Коментари Харесай

Премиерът: Ако конфликтът в Израел се задълбочи, ще има отражение и върху нас

Да, в случай че този спор се задълбочи, което е допустимо, ще има отблясъци и би трябвало да го имаме поради като опция за идващата зима.

Приоритетът ни бе да изтеглим нашите съграждани от Израел. Имаме подготвеност за спомагателен полет за евакуация на българи от там, в случай че има искащи. Това съобщи министър-председателят Николай Денков по време на обичайното си към този момент онлайн включване, в което дава отговор на въпроси от жители и публицисти във Facebook. Поводът бе навършването на четири месеца от клетвата на ротационното държавно управление. 

Поетапното вкарване на неруски нефт ни дава опция да отреагираме “, отговори Денков на въпрос дали би трябвало да се анулира решението да спре дерогацията на съветски нефт.

Инфлацията се дефинира най-много от интернационалните цени на нефта и в случай че цената още веднъж стигне до 96-100 $ на барел, ще има отражение. По отношение на храните е значимо да поддържаме българското произвеждане, изключително по-малките производители, защото това ще понижи вноса извън, добави министър председателят.

Според него „ миньори и енергетици бяха лъгани години наред, че всичко може да продължи, както до момента, само че не може “. „ Неслучайно Китай е най-големият производител на фотоенергетици, измененията се случват оттова. Затова е значимо и ясно да се разбере - измененията ще се случат, тези териториална проекти в действителност оказват помощ на тях да се приспособяват по-добре към тези промени “, уточни той. По думите му кабинетът е трябвало да „ рестартира “ съвсем всички браншове без изключение. „ Това, което виждаме като проблеми в енергетиката, в договарянията с аграрните производители е, че има доста проблеми, които са замитани под килима и ние няма да ги крием “, сподели още той.

Относно кръвните проби на водачи за приложимост на опиати да излизат по-бързо от лабораториите, Денков уточни, че до към месец би трябвало да бъде основана тази организация да има бързо излизане на новите проби – в границите на една седмица.

Няма никаква причина за променяне на разпоредбите за здравна сигурност, намираме се в нулевата зона за въвеждане на коронавирус ограничения , отговори министър председателят на въпрос за въвеждането на носене на медицински маски на публични места. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР