Д вуместен самолет е катастрофирал в събота в района на

...
Д вуместен самолет е катастрофирал в събота в района на
Коментари Харесай

Малък самолет катастрофира в района на Пирдоп

Д вуместен аероплан е аварирал в събота в региона на село Мирково, община Пирдоп, заяви пресцентърът на Министерство на превоза, осведомителните технологии и известията /МТИТС/.

При случая са потърпевши водачът и пасажерът, които са настанени в болница, показват от МТИТС. Инцидентът е станал към 19:50 в събота със свръх лек аероплан, който е закачил проводници на електропровод за високо напрежение.

Самолетът се срутва и удря в земята, в резултат на което е опустошен, прецизират от МТИТС.

Веднага на мястото е дошъл екип на Националния ръб за следствие на катастрофи във въздушния, водния и железопътния превоз.

След осъществяването на обширен оглед е открито, че въздухоплавателното средство е без регистрационни знаци и не е вписано в регистъра. Предстои да бъде открито дали участниците в произшествието имат годни свидетелства за дееспособност за ръководство на свръх леки самолети, се показва в известието.

От МТИТС осведомят, че следствието на произшествието е поето от Националната следствена работа.

По тематиката
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара В Русия има вярване, че в случай че изтървеш вилица по време на хранене, ще ти дойдат посетители. Одеса. Семейство на Изя Рабинович вечеря. Внезапно Изя по… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниОткриването на отличителна визия е значимо за всеки член на кралското семействоГерманската футболна легенда Герд Мюлер е умрял тази заран на 75-годишна възраст " Ще стане пълзящ растеж нагоре, пълзяща инфлация, която ще изяде всичко ", разяснява още икономистът и заместник-председател на БТПП Красимир ДачевМощните акумулатори от време на време изискват по-внимателен подходКакви са настоящите данни " С отвращение, болежка и паника гледах оповестените фрагменти с насилието над протестиращите младежи през лятото на 2020 година ", се споделя в изказване на ръководителя на 46-ото Народно заседание Ива МитеваПротестиращите обявиха, че здравният пропуск лимитира свободите им и е затулен метод имунизацията против COVID-19 да стане задължителнаТой се употребява в обичайна китайска медицина - вижте по какъв начин " Към момента Министерство на външните работи чака отговор, като в този случай няма регламентиран период за неговото приемане ", показват от външното ведомство " Мащабът и естеството на естествените бедствия в някои региони са безусловно невиждани ", сподели ПутинКорнелия Нинова, Мая Манолова и Христо Иванов разясниха публикуваните фрагменти от митингите предходната годинаДори и най-големите звезди в Холивуд са имали проблеми в работата сиСтотици хора са ранени или безследно изчезналиКакво разяснява водачът на " ИТН " Слави ТрифоновИнцидентът се е случил по нехайство " Той изпълва със наличие нашата визия за президент ", съобщи в изявление водачът на " ИТН " От мрежата Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР