Д вижението за права и свободи (ДПС) няма да подкрепи

...
Д вижението за права и свободи (ДПС) няма да подкрепи
Коментари Харесай

Карадайъ: Ако те предложат кабинет, няма да подкрепим

Д вижението за права и свободи (ДПС) няма да поддържа държавно управление на срутилите се партии, на изгубилите изборите - ГЕРБ и Българска социалистическа партия. Това заяви на брифинг в централата водачът на Движението Мустафа Карадайъ.

"Ако има препоръчан кабинет от тях, ние няма да подкрепим. Но България би трябвало да взе участие в общия европейски спор, който тече сега. Затова, водени от грижата за хората и за страната, заявяваме, че бихме подкрепили кабинет на новите партии в новото Народно заседание, което да има ясни и точни цели, без да участваме в него ", уточни още водачът на Движението.

Постигнахме доста добър резултат на парламентарните избори , увеличихме резултатите си. Това сподели на конференция ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, представен от Агенция „ “.

"ДПС е единствената партия от предходното Народно заседание, която усили своя резултат на тези избори. Докато другите две съществени партии: Българска социалистическа партия и ГЕРБ, изгубиха над 300 000, другата над 450 000 гласа или 20 и 37 мандата, ние увеличихме своите гласове с 20 000, а мандатите си с над 4.



Движение за права и свободи не загуби нито един мандат от тези, които имахме в предходното Народно заседание. Българските гласоподаватели гласоподаваха с готовност за смяна. Потвърждаваме, че разчитаме вота на гласоподавателите като предпочитание за смяна.

От Движение за права и свободи започнахме смяната от себе си. Още на изборите за членове на Екологичен потенциал слоганът ни беше “Ние залагаме на младите “. На локалните също заложихме на младите. На тези избори едни от най-младите листи бяха на Движение за права и свободи. Започнахме смяната от себе си ", добави той.

"Ако трите нови политически обединения в Народното събрание не съумеят да осъществят кабинет, Движение за права и свободи е подготвена за избори още в този момент ", сподели още Карадайъ.

Той прикани всички партии и обединения, които ще са част от 45-ото Народно заседание, към разговор и отговорност.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
1 коментар Водещи--> --> Не пропускай Въпрос към експертите: - Как да преместим петела по лятното часово време? Продължава да кукурига по зимното.. Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниЗаради думите на Драги, италианският дипломат в Анкара Масимо Гаяни бе извикан в турското външно министерствоДобрият собственик е хубаво да бъде осведомен с главните симптомиМеган Маркъл бил изпращала писма до фамилията на Хари с молба да не снемат защитата му, предупреждавайки, че той получавал смъртни заплахиНивото на отбрани в онлайн магазина на компанията се оказва доста нискоФренските управляващи са прекратили използването на имунизацията на „ Астра Зенека ” при хора под 55 годиниЕто една неповторима рецепта от далечна ИндияДвойката загуби с най-малък резултат от Денислава и ДаниелДруги четирима от 10-членната незаконна група са с по-леки ограничения за неотклонения - парична гаранция и подпискаКакви са изборите в България в края на 19-ти и при започване на 20-ти век – тази неделя след централната емисия новиниСпоред специалисти откриването на този загубен град е съпоставимо с намирането на гробницата на ТутанкамонДа, стартира лек спад, само че няма по какъв начин пандемията да се овладее до края на април, безапелационен бе тойТова разгласи на брифинг депутатът Ангел ДжамбазкиЗа момента няма решение, с което да се разрешава имунизираните с „ АстраЗенека ” да получат втора доза с РНК ваксинаНоволунието ще пристигна с нови благоприятни условия, храброст и желания на 12 април в 5.30 ч.Полицията проверява аргументите за случая Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР