Д.У.: Ние взимаме интервю от забележителен човек - Кори Гуд,

...
Д.У.: Ние взимаме интервю от забележителен човек - Кори Гуд,
Коментари Харесай

Мистичният Човек Птица Проговори, И Разкри Истината За Света, Която Не Знаят И Президентите!

Д.У.: Ние взимаме изявление от незабравим човек - Кори Гуд, на 45 години, родом от Тексас. Той и в този момент живее в Тексас. Той се появи като инсайдер и споделя с нас подробна информация за това, което действително се случва зад кулисите на по този начин наречените секрети държавни и секрети военни стратегии, по какъв начин те са се развивали, и сведения за колонизацията на нашата Слънчева система.

Това е в действителност забележителна история, тъй като в продължение на доста години аз съм беседвал с десетки инсайдери, от време на време със степен на достъп на 35 равнища над равнището на Президента на Съединени американски щати. Около 90% от получената информация държах в загадка от обществеността, тъй като: а) това би довело до ликвидиране на хора; б) не ми се искаше да разгадавам нещо, което след това би могло да докара до определяне на личността на инсайдерите.

А след това се появи Кори. Той освен е осведомен с тези пропуснати 90% от информацията, само че ми даде и доста други фрагменти от главоблъсканицата, които търсех. Аз разбрах, че хората са премълчавали доста неща, а в този момент картинката се подреди.

Кори, добре пристигнал! Благодаря Ви, че сте тук. Разбирам, че това, което ще ни разкажете, е толкоз надалеч от всекидневието, че за хората ще е мъчно да го одобряват. Моля Ви да ни разкажете по какъв начин се оказахте замесен в Космическата стратегия.

К.Г.: Всичко стартира, когато бях на 6 години. Взеха ме в това, което в този момент е известно като Програми за Военни и извънземни отвличания (MILAB). В мен разпознаха подсъзнателен (подсъзнателен) емпат.

Д.У.: Какво значи това?

К.Г.: “Интуитивен ” значи, че подобен човек има способността да планува нещо, което ще се случи.

Д.У.: Нещо от рода на екстрасензорни качества?

К.Г.: Да, качества за предугаждане. Емпатът има мощна прочувствена връзка с близките хора. Може да усеща какво усещат прочувствено и да се свързва с тях на равнище страсти. Мен особено ме готвиха и моите качества се усилиха. Бях на 12-13 години, когато мен и още няколко индивида, които готвиха дружно с мен, ни взеха в програмата. Ние участвахме в това, което назоваха поддръжка при Взаимодействия на делегацията на Земята в границите на Супер Федерацията. В Супер Федерацията влизаше огромен брой извънземни Федерации, които се срещаха за разискване на величествен опит.

Д.У.: Какъв беше този опит? Какво правеха извънземните?

К.Г.: Винаги се събираше група от 40 извънземни – хора, само че от време на време техният брой се усилваше до 60. Извършваха се 22 генетични стратегии.

Д.У.: Какво е генетична стратегия?

К.Г.: Програма за разбъркване на генетиката и манипулиране на нашата генетика.

Д.У.: Тя продължава ли?

К.Г.: Да, продължава и в този момент. Делегациите от Земята дълго се опитваха да станат част от такива стратегии. И най-после съумяха да получат място. Присъствайки на срещите в качеството си на интуитивни емпати, ние не знаехме какво се случва, тъй като всички договаряния се водеха на античен еднообразен извънзеен език, който не разбирахме. Освен това, интензивно се използваше телепатично другарство.

Затова просто седяхме там до тогава, до момента в който не ни дадоха «умни стъклени планшети», наподобяващи на айпади, които даваха достъп до извънземни бази данни. Казаха ни да развиваме мозъка си, като преглеждаме всички материали.

Д.У.: Какво можехте да видите на тези планшети?

К.Г.: Те желаеха да учим информацията за провеждащите се 22 генетични опити, само че ние имахме достъп до всякаква друга информация. Аз се срещнах с всички типове информация, която ме интересуваше.

Д.У.: Задавахте ли въпроси, на които не можехте да получите отговор?

К.Г.: Не. Даваха ни цялата налична информация. Разбира се, можехме да се натъкнем на някои неща, в които ние като човешка делегация (нашата група) не бяхме отдадени. Но по принцип ни беше открита цялата информация.

Д.У.: Как изглеждаше дисплеят?

К.Г.: Приличаше на просто парче органично стъкло. Абсолютно незабележително на външен тип. Ако го бяха изхвърлили през прозореца и Вие го намерехте на полето, нямаше да разберете, че това е нещо изключително. За да разберете какво е това, би трябвало да си сложите ръката върху него, а след това да го активирате благодарение на ментален съставен елемент.

Тогава то заговаря на Вашия език. С помощта на съзнанието Вие получавате достъп до базата данни и устройството Ви демонстрира всичко, което желаете. Текст, рисунки, видео, и те са холографски, излизат малко отвън екрана. Получава се тримерно холографско изображение.

Д.У.: Можехте ли да видите ръката си под стъклото?

К.Г.: Не.

Д.У.: Отначало дисплеят трябваше да потъмнее?

К.Г.: Да, преди да показва изображение или текст, дисплеят ставаше непрозрачен или мрачен.

Д.У.: Имаха ли защитни системи, които сработват, в случай че Вие задавате избрани въпроси, като дава отговор, че нямате достъп?

К.Г.: Много рядко дисплеят ставаше наследник или с някакъв различен цвят, показвайки, че не можете да влезете. Всичко постоянно беше намерено. Такива устройства имаше и на изследователския транспортен съд, позволяващи достъп до нашите лични бази данни.

Д.У.: Значи това е публикувана технология, когато влизате в галактическата стратегия?

К.Г.: Да. Има и доста по-големи екрани, които се употребяват на конференции и демонстрации.

Д.У.: Действително ли извънземните-хора свързваха своите ДНК с нашата ДНК или нещо от този жанр?

К.Г.: Да, и манипулираха нашата ДНК. Имаше и нравствен съставен елемент. Извънземни бяха доста интензивно въвлечени в част от опита. Те не правиха опити единствено върху нас. Те също бяха част от грандиозния опит.

Д.У.: Защо вършат това?

К.Г.: Не знам. Не знаех дали го вършат просто по тази причина, че могат, или се опитваха да основат някакъв тип свръхсъщество. И за какво да се пробват да смесват най-хубавите генетични постижения, с цел да ни манипулират по-късно и да пречат на развиването на нашата цивилизация?

Д.У.: Как мислите, какъв брой години продължава реализирането на тази стратегия?

К.Г.: Всяка от 22-те стратегии се осъществяваше в продължение на разнообразни интервали от време. Но генетичната операция на това, което представляваме в този момент, продължава към този момент минимум 250.000 години. Една от другите стратегии продължава към 5.000 години.

Д.У.: Можем ли да ги спрем?

К.Г.: Не мисля. Едва напълно наскоро ние с огромен труд успяхме да измолим място на тяхната маса, с цел да се включим в разискването.

Д.У.: Т.е. става дума за отрицателно насочени извънземни или по-неутрални, и никога дрюжелюбни?

К.Г.: Това зависи от Вашата позиция. Всичко зависи от вероятността. Разглеждайки всички групи, мъчно е да се каже: тази група е положителна, тази е отрицателна. Те считат, че всичко, което вършат, е положително.

Д.У.: На Вашия уебсайт Вие споменавате за Лунно Оперативно Управление. Можете ли да разкажете какво е това?

К.Г.: Това е обект върху противоположната страна на Луната. Дипломатически безпристрастен обект, който се употребява от всичките разнообразни галактически стратегии. Някои хора живеят и работят там непрекъснато, само че другояче това е по-скоро разпределителна станция. Хора дохвърчат там и отлитат оттова непрекъснато. Именно отсам те се насочват по-нататък в Слънчевата система или отвън нейните лимити, а също на други станции и бази, с цел да попаднат на нужните кораби.

Д.У.: Разкажете ни по какъв начин излязохте от къщи и по какъв начин попаднахте на изследователския транспортен съд отвън рамките на нашата Слънчева система.

К.Г.: Първо отидох до Базата на Военновъздушни сили Карсуел с нормални средства. Под базата има секретна зона, където има асансьор, който ни води надалеч надолу. Много хора знаят за тайната система от тунели, преминаващи под Съединени американски щати. По нея пътуват влакове.

Д.У.: Някои инсайдери ги назовават совалки.

К.Г.: Да, система от совалки. Това припомня монорелса в тръба с магнитна възгавница или вакуумна тръба. Оттам ме водиха на друго място, а оттова в Лунното Оперативно Управление благодарение на това, което някои назовават технология " Звездни порти " или технология на порталите. И към този момент там дружно с група други хора се качих на транспортен съд, с формата на морски склон. От Луната отидохме по-нататък в Слънчевата система.

Д.У.: Значи на Лунното Оперативно Управление има нещо като хангар?

К.Г.: Да, доста хангари.

Д.У.: А каква е размера на кораба?

К.Г.: На него могат да летят към 600 души. Той ни достави до мястото на нашето предопределение. В Лунното Оперативно Управление подписах документите, въпреки че тогава бях прекомерно млад, с цел да мога легално да подписвам юридически документи. Обясниха ми, че подписвам контракт за 20 години. После долетяхме до изследователския транспортен съд, на който работих първите 6 години. През идващите 14 години прекосих през доста други стратегии.

Д.У.: На Вашия уебсайт Вие споменавате, че в Тайната Космическа Програма (ТКП) влизат 5 групировки. Можете ли в резюме да ги опишете?

К.Г.: Най-старата е «Слънчеви Пазители». Те се върнаха тук в края на 1970-80-те години, когато се появи Стратегическата Отбранителна Инициатива (СОИ).

После има МКК – Междупланетен Корпоративен Конгломерат. Това са корпорации от целия свят, които имат представители в Съвета на шефовете на суперкорпорацията, която управлява галактическата инфраструктура на ТКП, която е колосална.

След това идва Тъмната Флота – мощно засекретена флота, която работи главно отвън рамките на Слънчевата система.

Има и всякакви секрети военни галактически стратегии за «черни операции», които включваме в една група.

И най-после, Глобалната Галактическа Лига на Нациите – нещо като морков, провесен пред носа на всички други нации, с цел да ги принудят да съблюдават секретност за това, което се случва във външния космос, като им оферират услуги на галактическата стратегия.

Едно от оборудванията, което посещавах няколко пъти, доста наподобява на телевизионното шоу «Звездна Врата: Атлантида». Там има изкуствена околна среда и хората вървят в комбинезони с нашивки от всички страни на света. Те също са ситуирани съвсем напълно отвън Слънчевата система.

Д.У.: Много пъти споменавате думата «Алианс». Мисля, че може да се получи известно комплициране.

К.Г.: Това беше Земният Алианс. Той има напълно друга стратегия. Неговата съществена цел е основаване на нова финансова система и събаряне на Кабала. Но има и Космически Алианс, който се състои от това, което е почнало като групировката «Слънчеви Пазители», и от хора, избягали от другите Тайни Космически Програми (ТКП). Такива хора са напуснали своите стратегии, взимайки със себе си разследваща информация и са се включили към Алианса ТКП.

Д.У.: Как се случи по този начин, че станахте инсайдер (разобличител) и в този момент интензивно помагате за Разкриването?

К.Г.: С мен се свърза извънземна група от по-висока компактност, известна в този момент като Сините Авиани (Blue Avians).

Д.У.: Авиан значи “птица ”?

К.Г.: Да.

Д.У.: Как наподобяват тези същества?

К.Г.: Техният растеж е към 2,5 метра. Цветът на кожата е от наследник до индиго, имат пера.

Д.У.: Казвате, че доста наподобяват на птици. Т.е. това са птици с крила?

К.Г.: Не, нямат крила. Тялото им наподобява на човешко.

Д.У.: Т.е. хуманоиди. Птича глава на човешко тяло?

К.Г.: Да, само че нямат дълъг клюн. Това е мек еластичен клюн и когато желаят да приказват, употребяват езика на знаците, вършат избран жест с една ръка. После мърдат устни, само че най-често поддържат връзка телепатично.

Д.У.: И по този начин, кои са Сините Авиани? Откъде са пристигнали? Имат ли стратегия?

К.Г.: Сините Авиани ми споделиха, че те и други същества, с които работят, са пристигнали от 6-7 компактност.

Д.У.: Какво е това компактност?

К.Г.: Всичко към нас се състои от материя и сила. Мисълта се състои от осцилация. Тя поражда на друго равнище на осцилация или периодичност.

Д.У.: Т.е., различен проект на съществуването?

К.Г.: Правилно.

Д.У.: Той се намира някъде в Галактиката, или във Вселената, или е към нас?

К.Г.: Той не се намира на далечна планета покрай центъра на Галактиката или някъде на друго място. Той е към нас. Той е близо и надалеч по едно и също време.

Д.У.: Каква е тяхната стратегия? Защо са тук?

К.Г.: Те към този момент са били тук известно време. Работата е там, че в този момент се движим в част от Галактиката, в доста високо енергийна част на Галактиката, която ще промени плътността на нашата Слънчева система, плътността на локалния звезден куп.

Д.У.: Те ли споделиха това или това е нещо, за което сте разкрили свидетелства в галактическата стратегия?

К.Г.: В галактическата стратегия ние имахме осезателно удостоверение, което изучавахме известно време. Но за това приказваха и Сините Авиани.

Д.У.: Ако преминем в друга компактност, какво съгласно Сините Авиани ще се случи с човешкия живот, какъвто го познаваме в този момент?

К.Г.: Ние ще преминем през временен интервал, който ще ни промени най-много на равнище схващане.

Д.У.: Как ще наподобява това? Ще станем ли по-екстрасензорни, по-телепатични?

К.Г.: Да. Има голям брой теории. Не са ми казвали, че ние ще можем да вършим това или това. Не знам дали това ще се случи с всички хора по едно и също време или има хора, по-духовно развити, при които тези признаци ще стартират да се демонстрират по-рано. Аз не съм гуру и нямам всички отговори.

Д.У.: Работят ли Сините Авиани за нашето висше богатство или имат скрита стратегия? Можем ли да им се доверяваме?

К.Г.: Те несъмнено имат положителна полярност. Със своите великански сфери те са тук, с цел да оказват помощ да се обезвреждат вълните на голямото енергийно цунами, което влиза в нашата Слънчева система. Те разсейват тази сила по този начин, че да не я получаваме прекалено много по едно и също време и с цел да ни дадат повече време за подготовка.

Д.У.: Какво съгласно тях ще се случи, в случай че те не употребяват сферите?

К.Г.: Много хора просто ще полудеят и ще има огромен безпорядък.

Д.У.: Споменавате за сфери, само че хората не ги виждат в телескопите.

К.Г.: Сферите са от друга компактност, а доста хора мислят, че това е просто великански галактически транспортен съд. След доста пътешествия в такива сфери, аз съм съвсем убеден, че те са сфери на гигантско макро равнище. Т.е. дребните въртящи се същества по едно и също време са и великански сфери.

Д.У.: Какви са тези въртящи се същества?

К.Г.: Те са едно от петте същества от Алианса на Сферите, принадлежащи към по-висока компактност. (Забележка: Изглежда, всяка сфера съставлява групов разсъдък.)

Д.У.: И по този начин, Вие в действителност ли персонално сте се срещали със Сините Авиани?

К.Г.: Да. Избраха ме като пратеник, с цел да вземам участие в общуването на Съвета на Алианса ТКП и да го съставлявам в Съвета на Супер Федерацията, където аз, още юноша, седях в качеството ми на подсъзнателен емпат. Аз се пробвах да приказвам по своему. Аз не съм обществен оратор. Изтъквах всевъзможни доводи, за какво не мога да бъда пратеник. Същите доводи акцентирах и когато ме взеха на една от тези колосални сфери, намиращи се в космоса.

Там се срещах със Синия Авиан на име Ра-Тир-Еър. Докато се пробвах да му обясня за какво не мога да бъда пратеник, той се приближи към мен, постави ръка на рамото ми и телепатично стартира да поддържа връзка с мен. Той сподели, че би трябвало да се освободя от цялото отрицателно мислене, да престана да мисля за отрицателното. Ръката му меко докосваше кожата ми. Това беше единственият път, когато някой от тях физически ме докосваше. После той сподели, че най-важно е посланието.

Д.У.: Какво е тяхното обръщение?

К.Г.: Тяхното обръщение за човечеството е такова: би трябвало да станем по-любящи. Трябва да прощаваме на себе си и на другите, това ще спре колелото на кармата. Трябва да се фокусираме върху служене на другите, на ежедневна основа. Също по този начин, би трябвало да се фокусираме върху повишение на вибрациите и на съзнанието.

Д.У.: Вие виждате доста хора, нападателно коментиращи публикациите, в които се споделя, че елитът желае да ни наложи единна международна вяра. Откъде да знаем, че това не е просто още една психическа интервенция, която се пробва да ни накара да маршируваме в крайник с други контрольори?

К.Г.: Именно за това ми говореха те: няма потребност да сменяте религията. Можете да се придържате към заповедите, изложени във всички съществени религии. Това не е нещо ново.

Почти не остана време. Това би трябвало да се направи. Ако сте християнин, мохамеданин или будист, можете да запазите вярата си. Трябва да стартираме да се фокусираме върху любовта.

Д.У.: Т.е, те не се пробват да се показват като нов господ?

К.Г.: Разбира се, че не. Едно от нещата, които те настоятелно ми повтарят е, да се убедя, че техните думи няма да станат фетиш или вяра. Аз не познавам добре цялата история, само че наподобява те и в предишното към този момент три пъти са се опитвали да ни предадат това обръщение. И всякога посланията им са се изкривявали и хората са ги употребявали с цел да реализиран по-голям надзор, превръщали са г/и в култове или религии.

Д.У.: Това е доста значима информация. В персонален проект ми се желае да кажа, че тя удостоверява доста истини, които изучавах толкоз доста години и полагах старания да показва научно удостоверение, стоящо зад всичко това. Ние единствено започнахме и аз съм същински благополучен, че Вие пожелахте да споделите това с нас. Оценявам Вашето геройство и смелост. Благодаря Ви, Кори.

К.Г.: И аз Ви благодаря. (Ръкостискане)

Превод: Мая Тодорова /multivselena.com
Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР