Д-р Зорница Горчева, млад специалист по гастроентерология в УМБАЛ Света

...
Д-р Зорница Горчева, млад специалист по гастроентерология в УМБАЛ Света
Коментари Харесай

Д-р Зорница Горчева е новият председател на Асоциацията на младите гастроентеролози

Д-р Зорница Горчева, млад експерт по гастроентерология в УМБАЛ „ Света Марина “ – Плевен, е новият ръководител на Асоциацията на младите гастроентеролози. Тя беше определена по време на VII-я Национален Конгрес на младите гастроентеролози, който се организира в МУ-София от 9 до 11 септември.

Д-р Горчева се обърна към сътрудниците си с думите: „ Благодаря на всички за поддръжката и организацията на събитието! В основата на нашия триумф е екипната работа. Да градим дружно! “

Началото на конгреса за млади гастроентеролози е сложено през 2015 година и оттогава форумът се организира годишно, като събира млади лекари и студенти по медицина от цялата страна с ползи в региона на гастроентерологичните болести. Конгресът на младите гастроентеролози е значимо събитие, което дава платформа на експертите да показват своите научни разработки, да сътрудничат между тях и да обменят скъп опит и хрумвания.

Основател и дълготраен ръководител на Асоциацията на младите хепатогастроентеролози в България бе доктор Радислав Наков.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР