Д-р Владислав Пакеров е водач на листата на ПП МИР

...
Д-р Владислав Пакеров е водач на листата на ПП МИР
Коментари Харесай

Известният кардиолог д-р Пакеров е водач на листата на ПП МИР в Добрич

Д-р Владислав Пакеров е лидер на листата на Политическа партия МИР в Добрич за идните парламентарни избори. Той е един от най-хубавите и реномирани кардиолози в страната.
Работил е в УМБАЛ „ Царица Йоана ”, УМБАЛ „ Света Екатерина ”, Токуда Болница-София и в УМБАЛ „ Александровска ”. Завършил е Медицинския университет в София, като е придобил две специалности – по вътрешни заболявания и по кардиология.
 Топ правист води листата на Политическа партия МИР в Русе Топ правист води листата на Политическа партия МИР в Русе
Христина Георгиева е лидер на листата на Политическа партия МИР за град Русе за идните парламентарни избори. Това е един от най-младите и перспек...
„ Моята идея е да подобря изискванията за живот в страната – да бъде привлекателна страна за живот за младите българи и техните фамилии. Да подобрим качествата на предлаганите медицински услуги, въвеждане на модерни технологии за диагностика и лекуване на пациентите и тяхната досегаемост за българските жители ”, съобщи доктор Пакеров.
Не е инцидентен и фактът, че един от най-хубавите и реномирани кардиолози е избрал да се кандидатира за депутат от Политическа партия МИР и да бъде лидер на листа тъкмо от този град. „ Избрах Добрич, тъй като съм обвързван с този град. В интервала 2012 година - 2018 година участвах в построяването на най-модерната технология за проучване на сърдечно-съдовите болести в град Добрич, като създадохме модерна ангиографска методика за лекуване на пациентите от град Добрич и региона, с което бяха избавени хиляди човешки животи ”, съобщи още доктор Пакеров.
Той е сертифициран за интервенционална кардиология и електрокардиостимулация. Д-р Пакеров е създател на научни разработки в областта на интервенционалното лекуване на стволови стенози, биохимични маркери при сърдечна непълнота и сложни коронарни интервенции. Той е преподавател на интернационалните кардиологични конференции, както и създател на голям брой научни изявления, както и на отчети, представяни на национални и интернационалните конгреси.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР