Д-р Винсент Кандравината, здравен и уелнес експерт и изследовател в

...
Д-р Винсент Кандравината, здравен и уелнес експерт и изследовател в
Коментари Харесай

Лекар обясни защо в моловете не трябва да има дебели Дядо Коледовци

Д-р Винсент Кандравината, здравен и уелнес специалист и откривател в университета в Нюкасъл, Нов Южен Уелс (Австралия), направи изказване, което надали ще зарадва всеки, който предизвиква позитивното отношение към тялото. Той е сигурен, че дебелите Дядо Коледовци би трябвало да бъдат неразрешени, пише Herald Sun.

Според лекаря те изпращат неверно обръщение за Коледа. Кандравината акцентира, че макар че към момента не е виждал кокалест Дядо Коледа да театралничи за фотоси с деца, той би желал да види здравия Свети Ник да стане новото обикновено.

„ Не би трябвало да чакаме Дядо Коледа да е пълен, тъй като това изпраща неверен сигнал. Искам да се боря със стандарта, че би трябвало да ядете доста и да се отдадете на удоволствието, с цел да празнувате празниците и да бъдете радостни. Наднорменото тегло не би трябвало да се свързва с щастието ", споделя той.

Но не всеки желае Дядо Коледа да мине на диета. Един от тези, които се превъплъщават в този воин за празниците от 12 години, на име Питър Хог, изрично отхвърля концепцията за слаб Дядо Коледа:

" Кльощавият Дядо Коледа ще се лиши от мистерията и мистиката на Дядо Коледа от епохи. Никога не съм чувал някой от моите другари Дядо Коледа да се е разболял заради здравословни проблеми. Те се нуждаят от мощ, с цел да поддържат децата през целия ден. "

Той добави, че Дядо Коледа е " малко заоблен ", само че не е пълен и по този начин би трябвало да си остане.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР