Д-р Василев от Откраднат живот може и да се ожени

...
Д-р Василев от Откраднат живот може и да се ожени
Коментари Харесай

Синът на Стоян Алексиев пак отложи сватбата

Д-р Василев от „ Откраднат живот ” може и да се ожени на дребния екран, само че в живота все не му остава време. Александър Алексиев, наследник на огромния артист Стоян Алексиев за трети път отсрочи брака си с обичаната си Яна Титова, научи HotArena.

Двамата артисти по този начин и не съумяха да си кажат „ Да ” на 19 август тази година. Влюбените бяха решили да се венчаят в дребна черква в Царево, като съберат всичките 8 фамилии, с които дружно къмпингуват на морето.

За страдание, за следващ път им се наложи да отсрочат проектите си, откакто работата погълна цялото им време.

Двойката е съвсем неразделна—те са дружно на фотосите на „ Откраднат живот ”, където Яна е един от режисьорите на лентата, вкъщи, улисани в грижите за двете си дъщери, както и на отмора.

Двойката се разделя единствено в моментите, когато Яна работи върху първия си огромен филм, чийто сценарист, режисьор и продуцент е самата тя. Лентата носи името „ Доза благополучие ”, като се базира на книгата на Весела Тотева „ Падение и избавление ”.

Покойната продуцентка се избави от пъкъла на опиатите, само че ненадейно умря през март тази година, по време на утринния си крос. Главната роля във кино лентата е поверена на щерка й Валентина Каролева, за която това е извънредно прочувствено прекарване, пиш е „ Галерия ”.


За Яна също.

Тази година Титова роди и втората си дъщеричка Хана, като до последно беше на фотосите на „ Откраднат живот ”. Дори и с голям стомах, тя изпипваше до перфекционизъм сцените в сериала или пълнометражния си филм.

Затова на актрисата сега не й е до сватбено празненство, а и двамата с Александър се успокояват, че до следващата година и втората им щерка ще е пораснала задоволително, с цел да може да я създадат шаферка на сватбата си.

Голямата им дъщеричка Ая към този момент е на шест, а родителите й възнамеряват към този момент да се образова в България. Госпожицата има афинитет и към изкуството, като родителите си.

Двамата се срещат по време на зрелище на постановката „ Полет над кукувиче гнездо ” в която вземат участие Яна и Стоян Алексиев—баща на артиста. Именно той ги среща.

Следва вихрено ухажване в обществените мрежи, а Алекс признава „ В момента, в който я видях, към този момент бях влюбен в нея ”.

Двамата зарязват всичко и отпътуват да живеят в Англия, макар че Яна има функции в няколко кино лентата по това време. Засега фамилията възнамерява да остане в България, само че в случай че Алексиев завоюва покана за някой огромен план на Албиона, биха се завърнали още веднъж там.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР