Д-р Севдалин Куцаров ще е водач на листата на политическа

...
Д-р Севдалин Куцаров ще е водач на листата на политическа
Коментари Харесай

Д-р Севдалин Куцаров е водач на листата на Републиканци за България в Добрич

Д-р Севдалин Куцаров ще е лидер на листата на политическа партия „ Републиканци за България “ в Добрички многомандатен изборен регион. Куцаров е координатор на бранш „ Здравеопазване “ в партията, както и член на Изпълнителния съвет.
Той е кардиохируг с съвсем 30 години опит. Има добити 2 медицински специалности, както и предпазена магистратура по публично здраве и здравен мениджмънт. Специализирал и работил, по покана на една от най-авторитетните Японски държавни организации, в кардиохирургичен център в Осака, Япония.
 Д-р Севдалин Куцаров: Спорно е какъв брой дълготраен е имунитетът след COVID-19 (ВИДЕО) Д-р Севдалин Куцаров: Спорно е какъв брой дълготраен е имунитетът след COVID-19 (ВИДЕО)
Затварянето е част от инструментариума за ръководство на една такава здравна рецесия. Целта на този локдаун е да бъдат лимитирани контакти...
Участвал е в основаването на една от водещите кардиохирургични клиники в страната. Д-р Куцаров има и голям брой участия в европейски и международни конгреси в региона на клапното протезиране в Барселона, Милано, Бат Ойенхаузен, Прага и други. От 2007 година до момента доктор Куцаров работи в Отделението по кардиохирургия на Аджъбадем СитиКлиник (бивша Болница Токуда). Женен е, с две деца.
Изборът на водещия експерт в кардиохирургията, избавил хиляди човешки животи, за лидер на листата в Добричка област е още едно доказателство за упоритостта на Републиканци за България да изпрати в Народното събрание хора със познания и опит, потвърдени експерти, които да допринесат за възвръщането на нормалността в българския публичен и политически живот, както и да одобряват закони в името на по-добрият утринен ден за България.
По време на предизборната акция добруджанци ще могат да се срещнат с доктор Куцаров и да получат персонално от него отговори на вълнуващите ги въпроси, свързани както със опазването на здравето, по този начин и с целите на Републиканци за България за развиването на Добруджа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР