Д-р Румен Велев остава директор на столичната АГ болница Шейново“.

...
Д-р Румен Велев остава директор на столичната АГ болница Шейново“.
Коментари Харесай

Д-р Румен Велев остава директор на „Шейново“

Д-р Румен Велев остава шеф на столичната АГ болница „ Шейново “. Това излиза наяве от известие на Агенцията по вписванията. Тяотказа да впише доктор Таня Андреевакато шеф, тъй като в решението си Столичният общински съвет (СОС) не е направил смяна в Съвета на шефовете.

В началото на август вписването на доктор Андреева беше спряно от Софийски градски съд след тъжба на отстранения (с решение на СОС) доктор Румен Велев, макар сполучливо издържания от него конкурс. Впоследствие Областният шеф на София Вяра Тодева анулира решението на СОС и го върна за ново разглеждане.

„ С обсъжданото заявление е отправено искане за смяна в състава на съвета на шефовете на сдружението и в представителството мучрез изтриване на Румен Велевкато член на Съвета на шефовете, оправомощен с представителни функционалности и регистриране на Таня Андреева-Райнова като член на съвета на шефовете и изпълнителен член. След попълване на регистърното произвеждане с в допълнение показаните документи, се открива, че в началото дадените инструкции са изпълнени отчасти, като наново не е удостоверена декларираната смяна в състава на Съвета на шефовете посредством изтриване на досегашния член на управителния орган Румен Велев и регистриране на Таня Андреева – Райнова “, се споделя в претекстовете на Агенцията по вписванията.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР