Д-р Росица Кръстева застава начело на Онкологичен център Уни Хоспитал“,

...
Д-р Росица Кръстева застава начело на Онкологичен център Уни Хоспитал“,
Коментари Харесай

Д-р Росица Кръстева оглави Онкологичен център „Уни Хоспитал“

Д-р Росица Кръстева застава отпред на Онкологичен център „ Уни Хоспитал “, включващ отделенията по здравна онкология, лъчелечение и ядрена медицина. Той се обособява като конструкция в лечебното заведение и сплотява комплексната онкологична помощ, която се развивав боницата в обединен функционален център. Целта е здравните услуги в областта на онкологията, които центърът предлага на най-високо равнище, да се консолидират, улеснявайки както пациентите, по този начин и здравните експерти. С образуването на Онкологичния център се подсигурява най-високото качество на сложна здравна грижа, обезпечена от директната връзка сред другите експерти и болнични звена – всичко за здравето под един покрив.

Онкологичният център " Уни Хоспитал " предлага цялостния цикъл от грижи, нужни в процеса на диагностика, лекуване и следене на онкологичните пациенти. В процеса е ангажирано и звено по клинична психоонкология, което обслужва психосоциалните потребности на пациентите и техните близки. Центърът освен ползва най-съвременните стандарти в медицината, само че и взе участие в развиването и внедряването на нови практики, като за тази цел се ангажира в научни проучвания и изявления.

Д-р Кръстева е част от МБАЛ „ Уни Хоспитал “ от самото основаване на болничното заведение през ноември 2015 година, когато се поставиха и основите на днешния Онкологичен център. Тя е лауреат на влиятелната годишна премия на фондация Свети Иван Рилски за принос към опазването на здравето за 2017 година в категория „ Онкология “ и притежател на наградата „ Лекар на годината “ на МБАЛ „ Уни Хоспитал “ за 2018 година. Д-р Кръстева е измежду водещите медицински експерти, които се употребяват с необятно самопризнание освен у нас, само че и на влиятелни интернационалните конгреси. Благодарение на присъединяване си в голям брой международни научни срещи, доктор Кръстева слага Онкологичния център " Уни Хоспитал " освен в сърцето на българската здравна карта, само че и в полезрението на интернационалната общност.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР