Д-р Рони Джаксън, който е работил като медицинско лице в

...
Д-р Рони Джаксън, който е работил като медицинско лице в
Коментари Харесай

Лекар за Джо Байдън: Не е в състояние да бъде президент

Д-р Рони Джаксън, който е работил като здравно лице в Белия дом при ръководството на Барак Обама, съобщи, че актуалният държавен глава на Съединените щати „ не е нито във физическо, нито в ментално положение “ да управлява страната.

Думите му са във връзка случая от предходната седмица, когато по време на гала в Колорадо 86-годишният Джо Байдън падна на подиума и се наложи трима души да го вдигнат, с цел да се изправи още веднъж на краката си.

Джаксън, който сега е част от Републиканската партия, разкритикува съветниците на Байдън, които му са разрешили да се впусне в конкуренцията за втори мандат. Според него здравословното му положение се е трансформирало в проблем за националната сигурност на страната и прикани „ да се направи нещо “.

Този човек не е във физическо и в ментално положение да ни бъде президент, което ни слага в една не доста добра обстановка, разяснява Джаксън за Фокс нюз.

Той добави, че президентът на Съединени американски щати би трябвало също по този начин да вдъхва убеденост и да излъчва мощ – нещо, което Байдън не е в положение да извърши поради възрастта си.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР