Д-р Пламен Русев е изключително интригуващ човек. Инвестира в технологични

...
Д-р Пламен Русев е изключително интригуващ човек. Инвестира в технологични
Коментари Харесай

БЪЛГАРИНЪТ, който загуби първия си МИЛИОН на 21 години

Д-р Пламен Русев е извънредно завладяващ човек. Инвестира в софтуерни компании в областите опазване на здравето, финанси, блокчейн, електронни спортове и др. 

Той е член на борда и взе участие в ръководството на редица компании и обществени планове в целия свят.

Стотици медии, едни от най-престижните измежду които са международните водачи The Economist, Monocle, Forbes, El Mundo, Business Insider, Xinhua, CNBC-e и доста други разгласяват публикации и изявленията с доктор Пламен Русев. Международни организации като Световния Икономически Форум споделят негови хрумвания на тематика технологии, нововъведения и стопанска система.

В България разнообразни организации на промишлеността удостояват Пламен Русев с редица награди, включително за “Цялостен принос в развиването на цифровата стопанска система на България ”, “най-добра интелигентна инвестиция ”, най-продаван създател на българска бизнес литература, почетни оценки и специфични награди от Български Икономически Форум, БГ уебсайт, Българската Уеб Асоциация, фестивала Медиа Микс и доста други.

А в този момент NOVA и Webit сплотяват старания в най-мащабното събитие за личностно и професионално развиване - Future Forum. Tази есен водещата медийна компания NOVA и основателите на световната екосистема от иноватори, вложители и бизнес водачи Webit ще показват за първи път в София народен кариерен конгрес на международно равнище, с включено ревю за асортимент на фрагменти. Това ще се случи на 23 и 24 октомври в Националния замък на културата. 

Повече за огромния кариерен конгрес, програмата и ревюто можете да откриете на Future Forum.bg! 

Споделяме с вас негова персонална изповед за това по какъв начин е спечелил, само че и изгубил първия си милион, тъй като историята е впечатляваща сама по себе си. И има своите поучения, а препоръките костват повече от милион – скъпи са. 

Без редакторска интервенция, ето персоналната му история:

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР