Д-р Петко Загорчев е лекар и хомеопат. Той е председател

...
Д-р Петко Загорчев е лекар и хомеопат. Той е председател
Коментари Харесай

Д-р Петко Загорчев обясни кои пациенти са подходящи за хомеопатия

Д-р Петко Загорчев е доктор и хомеопат. Той е ръководител на Българската здравна хомеопатична асоциация. Член е на Централната комисия по професионална нравственос към БЛС. Д-р Загорчев е анестезиолог, клиничен токсиколог и управлява едно от най-тежките незабавни отделения в страната - в гр. Шумен.

Каква е историческата истина за възникването на хомеопатията? Защо тя наложително би трябвало да се ползва само и единствено от лекари? Защо е неуместно така наречен класическа хомеопатия да се опълчва на актуалната стандартна медицина и какви са аргументите за това? Отговор на тези и още въпроси, вижте в изявлението с доктор Петко Загорчев.

- Д-р Загорчев, апелирам ви да коментирате историческата истина за хомеопатията, тъй като съществуват значително спекулации и самозвани хомеопати?

- Хомеопатията като лековит способ и като различен вид метод към здравето и заболяването на индивида има извънредно огромна историческа стойност. Тя е учредена на опит, който се е натрупал две епохи, откакто Ханеман разгласява своя превъзходен труд, който към момента звучи настоящо - “Органон на лечебното изкуство”.

Цялото изявление, четете в zdrave.to
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР