Д-р Петър Керемедчиев е изборът на държавата за изпълнителен директор

...
Д-р Петър Керемедчиев е изборът на държавата за изпълнителен директор
Коментари Харесай

Д-р Петър Керемедчиев поема управлението на врачанската болница /снимки/

Д-р Петър Керемедчиев е изборът на страната за изпълнителен шеф на МБАЛ „ Христо Ботев “-Враца, научи организация BulNews. Той ще седне на мястото на досегашния началник Евгени Любенов, а в новия ръб на шефовете се чака да влязат заместник-директорът на Националния център по публично здраве и разбори проф. доктор Пламен Димитров и консултантът и член на Управителния съвет на Българския лекарски съюз доктор Нели Нешева.
Дали рокадите ще станат факт ще стане ясно по-късно през днешния ден след съвещание на акционерите. На него се чака кметовете да гласоподават избора на новия изпълнителен шеф и новия ръб, като и да не освободят от отговорност остарялото управление. Както и да гласоподават градоначалниците, крайното решение е на страната, която държи контролния пакет от акции в лечебницата и има последната дума.
В момента доктор Петър Керемедчиев е изпълнителен шеф на МБАЛ „ Света Марина” ООД в Плевен. Малко преди събранието бъдещият изпълнителен шеф на лечебницата съобщи, че това е четвъртото му посещаване във Враца, само че след обширен разбор е сигурен, че може да изправи на крайници лечебницата. Докторът добави, че към този момент има опит с оздравяването на болнични заведения в тежко състояние и не се плаши от никакви провокации. Условието му да се съгласи да застане отпред на врачанската болница към страната и в частност министерството на опазването на здравето било да бъдат зад него и като встъпи в служба да го поддържат при тегленето на заем за покриване на големите отговорности.
Вижте повече от изказването на доктор Петър Керемедчиев във видеото.


Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР