Д-р Огнянова и доцент Банков пък отново ще променят правилата

...
Д-р Огнянова и доцент Банков пък отново ще променят правилата
Коментари Харесай

Д-р Хинова ще изживее истински шок, докато минава през най-трудното изпитание в живота си

Д-р Огнянова и доцент Банков пък още веднъж ще трансформират разпоредбите на играта в новите епизоди на "Откраднат живот: Чуждо тяло " по NOVA.

Тази седмица доктор Хинова ще преживее същински потрес от загубата на детето, като освен ще пропадне в пропаст от страсти, само че и ще упрекна доктор Стилянова за огромна част от свoeто злощастие.

Нов човек ще влезе в любовен триъгълник с Вяра и Борис, а една среща в бар ще провокира непредвидени събития. Доцент Банков ще получи пестник в лицето, който ще го върне към остаряла история от младежките му години. Той ще направи и първа крачка към доктор Огнянова. Директорът на болничното заведение ще насочи покана за спектакъл, само че вечерта ще се окаже по-сложна, в сравнение с двамата се предполагали.

A post shared by ОТКРАДНАТ ЖИВОТ (@otkradnat.jivot) on Nov 8, 2017 at 10:59am PST

"В действителния живот също съм прекрачвала граници. Истинската обич не би трябвало да се крие ", признава Диана Димитрова в изявление за Vesti.bg, разяснявайки развиването на връзките сред доктор Огнянова и доцент Банков. Актрисата прибавя, че двамата ще продължат да разрушават границите, които точно шефа на МБАЛ "Св. Кирил " е сложил.

Ще успее ли доктор Хинова да се оправи с контузиите, с цел да продължи напред? Кой ще попадне сред Вяра и Борис и за какво доцент Банков ще се окаже нокаутиран в личната си болница? – феновете ще схванат в новите епизоди на "Откраднат живот: Чуждо тяло " довечера, от 20:00 ч. по NOVA.

A post shared by ОТКРАДНАТ ЖИВОТ (@otkradnat.jivot) on Jul 6, 2017 at 8:40am PDT

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР