> д-р Никълъс ТеретСлед като откритото от Терет съединение, силденафил

...
> д-р Никълъс ТеретСлед като откритото от Терет съединение, силденафил
Коментари Харесай

Този е човекът, отговорен за над 5 милиарда оргазма

 > доктор Никълъс Терет
След като откритото от Терет съединяване, силденафил цитрат, е утвърдено от администрацията за надзор на медикаментите за лекуване на еректилна дисфункция през 1998 година, Виагра е спомогнала за почти пет милиарда оргазма.

Нормално е да останете без думи. Толкова доста секс несъмнено би се записал по скалата на Рихтер. Но замислете се – след презервативите и алкохола, няма друго откритие, което повече да улеснява секса. Разбира се, данните не са съвършени и всяка от хипотезите може да бъде оспорвана в друга степен, само че без подозрение Виагра продължава да бъде цар на целонощните лудории.

Чарлс Уолкър, помощник по урология в Йелския университет, е склонен. Той твърди, че пациентите дефинират опита си с лекарството като " извънредно добър “, а диспепсията, главоболието, зачервянето и запушването на носа са " дребна цена “, която заплащат за магията под чаршафите.

И въпреки всичко от кое място са тези пет милиона? Много просто. Вземете приходите на Виагра от годишните финансови доклади на Pfizer и разделете получената сума на цената на едно хапче сега – получавате почти какъв брой хапчета са изпити.

Имайте поради, че лекарството работи единствено при почти половината от мъжете, както и че изпиването на хапчето не е еднакво на осъществяването на действието. Понякога детето се прибира по-рано от учебно заведение или ви викат от работа (твърде жестоко!), или просто ви връзват тенекиена кутия (още по-грубо!). И най-после, приемете, че една трета от дамите и 80 % от мъжете получават оргазъм по време на секс. И по този начин се стига до петте милиарда.

Разбира се, цялото това пресмятане почива на догатката, че цената на Виагра е останала непроменена (всъщност фактът е, че е скочила драстично), и че без хапчето двойките нямаше да вършат секс (макар че има и други способи най-малко единият от сътрудниците да получи оргазъм). И все пак, пет милиона е едно реалистично число. 

Озадачаващо е нежеланието на компанията производител Pfizer да разяснява, изпращайки вместо това отговор вид листовка с революционни откровения като " Виагра може да помогне на един мъж с еректилна дисфункция да получи и поддържа ерекция “. Нима? Или " Преди 20 години хората са считали еректилната дисфункция за естествена част от остаряването, която би трябвало да се понесе. “, написа " Обекти ".

Всъщност, доста хора към момента го считат. Включително и сексологът Селесте Хиршман от Сан Франциско, Съединени американски щати, която твърди, че хората прекомерно бързо протягат ръка към медицински решения за естествени проблеми. Или, казано по-просто " Телата се трансформират. “ Но неспособността на мъжа " да вдигне самолета “ може да е скрита благословия, счита тя. Двойките превключват вниманието си към други удоволствия, измежду които сексуален масаж и хубава, дълга загряваща сесия. И в случай че нямате интерес към сходни неща, нормално това значи, че има проблем в връзките, не в оборудването, споделя Хиршман. Мъдър съвет. Може би хора като Хиршман имат не дребна заслуга за тези пет милиона.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР