Д-р Невен Енчев вдига Многопрофилна болница за активно лечение в

...
Д-р Невен Енчев вдига Многопрофилна болница за активно лечение в
Коментари Харесай

Д-р Енчев вдига болница в Белащица

Д-р Невен Енчев подвига Многопрофилна болница за интензивно лекуване в Белащица. Това излиза наяве от импортирано съобщение за капиталово желание от " Фон Голденбург " ЕООД, " ДР Мериголд " ЕООД и " Голдшилд " ЕООД. Четирите парцела са прилежащи и в трите от тях има законно изграждащи се здания. Две от тях са отредени за жилищно строителство, а за третото УПИ, което е с повърхност 3 906 кв.м., има утвърден план за " Предприятие за произвеждане на биологичен сайдер и други ферментирали питиета от биологични плодове с прилежащи дегустационна зала, складови пространства и административни офиси ". Те са наоколо до резиденцията на доктор Енчев " Алхимика ".

" Тъй като зоната е с доминиращ жилищен темперамент и като се има поради чистия въздух и спокойствието на тази извънградска територия, възложителят се отхвърля от желанието да построи индустриално дружество на този терен и трансформира капиталовото си желание към построяването на болнично заведение за интензивно лекуване, защото микроклиматът и околната среда на това място са доста по-благоприятни за възобновяване на здравето от градската среда ", излиза наяве от уведомлението. Двата парцела с жилищно предопределение ще добавят болничното заведение, като в тях ще се отделят администрацита и педиатричния корпус. На един от терените, който е предназначен за жилщно строителство, ще се направи паркинг и озеленяване.

С подготвяната смяна на Подробен устройствен план се планува четирите парцела да бъдат обединени. В двата западни парцела към издигнатите две здания ще се изпълнят само външни асансьори. Не се планува обвързвано застрояване, нито понижение на отстояния.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР