Д-р Неделя Щонова е едно от любимите ни телевизионни лица

...
Д-р Неделя Щонова е едно от любимите ни телевизионни лица
Коментари Харесай

Лимонадата на д-р Неделя Щонова: Рецептата, която преобърна живота й

Д-р Неделя Щонова е едно от обичаните ни телевизионни лица – красива, умна, нежна и лъчезарна. Телевизионната докторка има не един и двама почитатели, които удивява с прелестната си фигура и неподправения сексапил.
Д-р Щонова обича да споделя с фенове някои от здравословните си предписания – не е загадка, че с цел да има това ужасно тяло, хубавата лекарка е положила доста старания.
От години тя тренира крепко във фитнеса и има здравословен хранителен режим. Не пие, не пуши и заобикаля всичко, което може да докара отрови в организма ѝ. Една от рецептите ѝ обаче се оказва нейният благополучен поврат в живота.
Става дума за лимонада за намаляване, която доктор Неделя Щонова сама е изобретила и която след това става известен способ за събаряне на килограми.

За приготвянето на тази вълшебна лимонада са нужни са вода, лимони и мед. Интересното е, че напитката може да се употребява и като независим способ за намаляване, и като част от някаква диета.
В 1.5 л. вода се изцеждат 7 лимона. После се сипват 70 гр. течен мед и всичко се загрява на муден огън. Не бива да се позволява обаче напитката да стане вряла. Само леко се затопля, с цел да може медът по-добре да се разтвори в течността. След това престоява за 24 часа на някое хладно място и е подготвена за консумация.
Д-р Неделя Щонова е пиела от тази лимонада за намаляване в продължение на години. Разбира се, правела е и паузи, само че резултатът към момента е изтъкнат. В момента това е една от нашите най-красиви лекарки, което е благодарение на специфичната напитка.

Дозата, която е целесъобразно да се употребява дневно, се състои в цялата напитка. Ако приемем, че човек е безсънен приблизително 16 часа в денонощието, то би трябвало за това време да изпие цялата лимонада. Може да се раздели на порции за през няколко часа. Препоръчително е през първите два дни организмът да се зарежда единствено с плодове и зеленчуци, с изключение на с лимонадата.
Свалянето на килограми не е лесна задача, само че не е и непостижима, стига да изпълнявате прецизно всичко, което сте си сложили за цел.
Инфо: За Жената

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР