Д-р Милушев е един от най-старите и доверени кадри на

...
Д-р Милушев е един от най-старите и доверени кадри на
Коментари Харесай

Д-р Стоян Милушев е новият заместник управител по лечебната дейност в УМБАЛ „Дева Мария“

Д-р Милушев е един от най-старите и доверени фрагменти на лечебното заведение

С нов управнически пост стартира седмицата за един от най-опитните анестезиолози и реаниматори в Бургас- доктор Стоян Милушев. Доскорошният шеф на отделението по анестезиология и интезивно лекуване в университетска болница „ Дева Мария “ към този момент ще съвместява животоспасяващата си специалност с длъжността заместител шеф по лечебната активност. Високото самопризнание идва откакто преди шест месеца доктор Милушев пое ОАИЛ в сложен за отделението миг и съумя освен да задържи качеството, само че и да го увеличи.

Д-р Милушев е един от най-старите и доверени фрагменти в университетска болница „ Дева Мария “. Днес притежателят на болничното заведение Семир Абумелих му връчи признателен плакет за приноса към ОАИЛ и безкомпромисния перфекционизъм, потвърден в годините.  

„ Винаги съм поставял висока оценка на опита и уменията на доктор Милушев като анестезиолог и интензивист, защото имам дълготраен взор върху работата му. През последните шест месеца, доктор Милушев сподели изключителни лидерски качества. Моментът бе сложен, само че той съумя да провежда екипа към себе си, да поеме отговорност и да направи по този начин, че по никакъв метод измененията да не се отразят на оперативния график и на нашите пациенти. Не мога да си показва какво му е коствало всичко това, само че му благодаря, че го направи. “ сподели Семир Абумелих.

Управителят на болничното заведение доктор Христо Якимов, който също е анестезиолог и реаниматор, не скри удоволетворението си от това, че точно дългогодишният му сътрудник е назначен за негов заместител. „ Спойката сред нас, основана в отделението по анестезиология и реанимация и укрепена във времето, в което доктор Милушев бе негов шеф,  ще бъде от изключителна изгода и в бъдещата ни взаимна активност. За мен е чест доктор Милушев да бъде мой заместител. “
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР