Д-р Милен Чолаков - личен лекар, който е бил доброволец

...
Д-р Милен Чолаков - личен лекар, който е бил доброволец
Коментари Харесай

Личен лекар, доброволец в битката с COVID-19, е хоспитализиран в Шумен

Д-р Милен Чолаков - персонален доктор, който е бил доброволец в и Неотложната помощ в града в битката с, заяви, че е болен от ковид и е приет в болница.
Думите му са затрогващо обръщенние към всички " негови близки, родственици, пациенти... и почитатели ":
" Днес ме одобриха в МБАЛ Шумен за лекуване на Ковид 19 + зараза.
 Личен доктор: Ние нямаме към този момент сили Личен доктор: Ние нямаме към този момент сили
" Ние нямаме към този момент сили. Средната възраст на персоналните лекари в страната е 59 години. Всеки от нас има някакъв потенциал и лимит за това к...

Уведомявам всички мои близки,роднини,пациенти...и почитатели,че макар че не съм Доналд Тръмп ще се изцелявам,ще ме изпишат и отново ще се забележим.Ако това не стане....не е огромна загубата Ви нали!Бъдете живи и здрави и знайте,че в последната година бях Фамилен доктор и единствения съзнателен доброволец от ОПЛ в Област Шумен,който работи в МБАЛ и Неотложната помощ в Шумен,защото няма лекари,които да оказват помощ в този тежък за всички миг.

Дадох всичко от себе си на Болния човек,на Шумен, България и Българският народ,които обичам от сърце.Ако стане по този начин,да ме няма помнете ме с положително и пазете България!
 Пак предизвестие от персонален доктор към НЗОК: Защо не можем да даваме направление за PCR тест? Пак предизвестие от персонален доктор към НЗОК: Защо не можем да даваме направление за PCR тест?
Не знам за какво НЗОК подценява. Има финансов запас, най-малко 2500 PCR теста дневно са планувани от Здравната каса. 5000 теста дневно може...

Две смърти няма,без една не може! "

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР