Д-р Михаил Илиев говори днес пред медиите, след като приключи

...
Д-р Михаил Илиев говори днес пред медиите, след като приключи
Коментари Харесай

Очаква се добра новина за българския футбол още преди края на извънредното положение

Д-р Михаил Илиев приказва през днешния ден пред медиите, откакто завърши срещата на членовете на Медицинската комисия на БФС. Той добави, че е квалифицирано мнение, което ще бъде изпратено до министрите, до държавното управление и институциите, което касае подновяването на тренировките от българските професионални тимове.
 БФС няма да се събира в понеделник
БФС няма да се събира в понеделник

От централата излязоха с публично известие

Д-р Илиев изрази вяра, че още преди 13-и май ще има добра вест за българския футбол.

``Днес се събра работещата част от нашата комисия, като се изключи нашия ръководител, който прави интервенция. Но и с него сме коментирали преди този момент по телефона въпросите, които обсъдихме тук. Българското състезание, както и всички спортове в света, са спрели поради върлуващия вирус COVID-19. Становището ни ще бъде качено на уеб страницата на БФС. Целта ни е да подготвим клубовете на практика по какъв начин да се организира подготвителния развой , а по-късно какви са условията за мачовете, като се касае и за работата на публицистите. Направихме го рационално, в детайли. При доктор Бочев, лекарят на националния тим, е получена и една примерна директива от госпожа Ереро, която е ръководител на здравната комисия на УЕФА в размер на 26 страници. Малко са се престарали, да го кажем по този начин. Върху нея работихме и ние. Съобразили сме се, включена е и помощта на БФС за проучванията. За нашите благоприятни условия сме приспособили въпросния документ " , показа доктор Михаил Илиев.
 Венци Стефанов: Спортистите ще се побъркат от стоене у дома, след рецесията да не се изпълни с джендъри
Венци Стефанов: Спортистите ще се побъркат от стоене у дома, след рецесията да не се изпълни с джендъри

" Накрая някой ще хване пушката и ще почне да гърми "

``Няма по какъв начин да приспособяваме едно към едно и да се съпоставяме с Германия. Та там има тимове с по 10-12 терена, а при нас има тимове, които където упражняват, там и играят . Дали сме рационални и използвани ограничения. Мисля, че в този момент е времето кондиционните и медицински щабове да покажат квалификацията си . Помислено е и за треньорите, които са над 65 години. Те не би трябвало да стоят на терена, а горе на трибуните и оттова да гледат, както го правеше сър Алекс Фъргюсън. Помислено е и за съдиите, и за децата, които гонят топките. "

" Футболът, когато се завърне по терените , ще бъде много подтикващ за намиращия се в мъчно състояние българин .
 БФС:
БФС: " Златен дъжд " от УЕФА няма

Вижте известието на централата
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР