Д-р Мартин Захариев е кандидат за министър на туризма. Завършил

...
Д-р Мартин Захариев е кандидат за министър на туризма. Завършил
Коментари Харесай

Мартин Захариев е номиниран за министър на туризма

Д-р Мартин Захариев е претендент за министър на туризма. Завършил е право в Юридическия факултет на Софийския университет и е специализирал медиен мениджмънт в Съединени американски щати и Англия.

През последните 30 година работи в региона на медиите, телекомуникациите, осведомителните технологии и туризма. В професионалната си кариера е бил публицист, редактор, радио и ефирен водещ и продуцент, дълготраен издател на списания и бизнесмен в разнообразни медиини и новаторски софтуерни планове.

През разнообразни години основава и издава едни от водещите месечни списания в България. Създава и ръководи известни радио мрежи, както и високотехнологична компания.

Бил е член на Съюза на издателите, Асоциацията на рекламните организации и член на управителните препоръки на Асоциацията на радио и телевизионните оператори - АБРО, Асоциацията на телевизионните продуценти - АТП.

Избран е като депутат в 42-то Народно заседание като гражданска квота, където е член на комисията по просвета и медии, както и член на Комисията по превоз, осведомителни технологии и известия.

През 2020 година е определен за зам.-председател на Обществения съвет на Българска национална телевизия. От 2016 година е изпълнителен шеф на Националния ръб по туризъм.

 

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР