Д-р Людмила Емилова раздаде десетки автографи през последните дни върху

...
Д-р Людмила Емилова раздаде десетки автографи през последните дни върху
Коментари Харесай

Д-р Емилова раздава автографи на родни и световни звезди

Д-р Людмила Емилова раздаде десетки подписи през последните дни върху книгата си за революционното недояждане. Гуруто на здравословния хранителен режим, измежду чиито почитатели са родни и международни известни или недържащи на шумна гласност дами и мъже, се появи на няколко всемирски събития и разписа томчето с истории на хора, излекувани с плодове и чай. Популярната дама, която е в супер форма, приветства Васил Петров на страхотния му концерт на джаз фестивала в Боровец. Тя беше измежду публиката дружно с интернационалния куратор Стефан Стоянов, в чиито дом гостува няколко вечери по-рано.

В частната изложба на арт дилъра, представящ български и непознати художници в Европа, Съединени американски щати и Азия, доктор Емилова провокира същински „ взрив “. Тя разписа две томчета и за шейх Рашид Ал Халифа – най-известният актуален образен актьор в близкия Изток, почитан филантроп и бележит колекционер, който беше в София по покана на своя консултант Стефан Стоянов. Аристократът от кралската династия на Бахрейн, естествено, не знае български, само че двама наши сънародници работят за него - персоналната му операторка и чиновник в хотела му „ Риц-Карлтън “. 

Шейхът показа, че е останал удивен от впечатляващите дами, с които е общувал в София – доктор Емилова, заместител посланичката на Съединени американски щати у нас Андреа Бруйет Родригес, шефката на Националната изложба Яра Бубнова, колекционерката на творбите му Дора Праматарова, младата художничка Миряна Тодорова, специалистът в диамантите Мирела Ненчова, Десислава Динкова от „ Делойт “.   

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР