Д-р Лидия Маринова, заместник-председател на Общинския съвет и председател на

...
Д-р Лидия Маринова, заместник-председател на Общинския съвет и председател на
Коментари Харесай

Д-р Лидия Маринова получи приза Приятел на Карин дом“

 Д-р Лидия Маринова, заместник-председател на Общинския съвет и ръководител на комисията " Социални действия и жилищна политика “, получи наградата " Приятел на Карин дом “. Наградата, която се връчва за първи път, е оценка за дългогодишната работа на доктор Маринова в подкрепа развитието на обществения център. Тя е самопризнание и за напъните на Община Варна и на локалния парламент за разширение на обществената стратегия и въвеждане на новаторски способи в тази сфера.

" Да съм другар на Карин дом, е чест за мен. Това ме въодушевява да продължа по пътя, който съм избрала – да се грижа за децата на Варна. Ще направя всичко допустимо да оправдая доверието и да бъда добър другар – да се веселя на триумфите на Карин дом, само че и да съм съпричастна с провокациите пред него “, каза доктор Маринова, която е педиатър с над 35-годишна процедура.

Варна е първата и единствена община в България, финансираща от бюджета си  ранната детска намеса като обществена услуга, която се дава от експерти от Карин дом. Д-р Маринова и експерти от центъра вземат участие под егидата на УНИЦЕФ в екип, разработващ Национална стратегия,,Ранна намеса на деца с увреждания ". Тя има за цел освен навременно разкриване на увреждания при децата или дефицити в развиването им, само че и даване на профилирана помощ за малчуганите и поддръжка за техните родители.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР