Д-р Калин Генадиев от сериала Откраднат живот Димо Алексиев много

...
Д-р Калин Генадиев от сериала Откраднат живот Димо Алексиев много
Коментари Харесай

Димо Алексиев се поддържа с... йога!

Д-р Калин Генадиев от сериала „ Откраднат живот ” Димо Алексиев доста държи на положителната си фигура, разбра HotArena .

Актьорът, който се оказа Рицарят в занимателното шоу „ Маскираният артист ” всеки ден тренира интензивно и не разрешава да качи нито едно ненужно килце. За да се поддържа, Димо всеки ден прави йога извършения и не пропуща медитацуията.

Актьорът неслучайно е по този начин отдаден на тялото си. На фигурата му се дължи неговото прочуване преди няколко години. Тогава той се появи гол на сцената на две постановки в театъра . Този абсурден миг в биографията му незабавно го изстреля измежду секссимволите на родния ни шоубизнес. „ За мен голотата на сцената не е проблем, в случай че в нея има някакъв смисъл. Против съм само безцелното събличане ”, отсича театралът.

Разбира се, с сходни изяви по никакъв начин не е желателно да прекалява с храненето и Димо следи всяка хапка, която поставя в устата си. А когато прекали с трапезите, незабавно се обръща към йога упражненията, с цел да се затегне, написа Уикенд .
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР