Д-р Иво Ралчовски откри специализирана очна болница с операционни и

...
Д-р Иво Ралчовски откри специализирана очна болница с операционни и
Коментари Харесай

Д-р Иво Ралчовски откри нова модерна очна клиника във Враца /снимки/

Д-р Иво Ралчовски откри профилирана очна болница с операционни и стационар, оповестиха от Община Враца.
Медицинският център разполага с съвременна инсталация и единствения в района очен скенер.
На формалното разкриване участва кметът Калин Каменов, който поздрави доктор Ралчовски за следващата инвестиция в областта на опазването на здравето.
“Екипът от експерти и модерната здравна инсталация в болничното заведение ще обезпечат качествено лекуване и грижи за нуждаещите се освен от Враца, само че и от района. Бъдете здрави!”, сподели Каменов.
Собственикът на клиниката доктор Иво Ралчовски съобщи, че стремежът на експертите от екипа му е да се разшири профилактиката и ранната диагностика на очните болести.
“За мен тази клиника е сбъдната фантазия, тъй като тя ще работи за хората. Благодаря на всички, които ме поддържаха при реализирането на проекта”, добави още Ралчовски.
В медицинския център с изключение на очни прегледи и проучвания, се реализират и високоспециализирани кардиологични проучвания. Операционният блок на клиниката включва две зали.
На събитието участваха още: ръководителят на Общинският съвет доктор Владимир Христов, лекари, представители на академичната общественост, на здравни институции и на локалния бизнес.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР