Д-р Ивайло Иванов обяви след инцидента с Венцислав Ангелов-Чикагото, че

...
Д-р Ивайло Иванов обяви след инцидента с Венцислав Ангелов-Чикагото, че
Коментари Харесай

Д-р Иванов след инцидента с Чикагото: Унижен съм, ще си търся правата в съда

Д-р Ивайло Иванов разгласи след случая с Венцислав Ангелов-Чикагото, че се усеща унизен. Прокуратурата в Русе към момента не е повдигнала обвиняване на Чикагото, който бе арестуван нощес поради сборичкване с доктор в Ново село, Русенско

До спречкването се стигна, откакто Чикагото дружно със брачната половинка на умрял пациент, желаеха от лекаря да изясни по какъв начин е ваксинирал пациент със сърдечно заболяване, съобщи " Русе Медиа ".

Венцислав Ангелов бе арестуван във Второ РПУ в Русе, където тази заран на разпит бяха извикани общопрактикуващият доктор доктор Ивайло Иванов и здравната му сестра, участвала на екшъна. От Районната прокуратура обясниха, че чакат преписката по случая от полицията, с цел да преценяват дейностите нататък. Пред екипа ни лекарят, който бе душен от Чикагото, беше сбит.

 „ Още не желая да давам изявленията, едвам откакто се чуя с юриста си. Чувствам се потиснат, виждате записа какво съставлява, снимано е, показано е. Най-вероятно ще диря правата си в съда “, сподели доктор Иванов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР