Д-р Иван Димитров, който през март 2018-а гръмна и уби

...
Д-р Иван Димитров, който през март 2018-а гръмна и уби
Коментари Харесай

Д-р Иван Димитров, гръмнал Плъха, настоява за отмяна на прис...

Д-р Иван Димитров, който през март 2018-а гръмна и умъртви влезлия да краде в дома му Жоро Джевизов-Плъха, се изправя пред Темида за следващ път. Причината - медикът не е удовлетворен от условната присъда, която постановиха окръжните магистрати в края на септември и я апелира.

Припомняме, че Димитров беше оправдан за убийството на Плъха, само че бе приет за отговорен за нелегално владеене на оръжие - револвер " Валтер " със 17 броя патрони. Така бе наказан условно на 2 години отнемане от независимост с 3 години изпитателен период.

Адвокатът на доктор Димитров входира тъжба, това направиха и от прокуратурата, която останала недоволна от оправдателната присъда. Медикът ще застане пред съда на следващия ден.

След дълга правосъдна сага докторът беше оневинен от магистратите за това, че е прострелял с нелегално притежавания си револвер Плъха, който заварил да краде в гаража му малко след среднощ. През май предходната година обаче Апелативният съд анулира напълно оправдателната присъда на ​медика и върна делото за ново разглеждане. Сагата стартира изначало на 29 септември с разпит на част от общо 21 очевидци и движимости лица. Финалът още веднъж бе с оправдателна присъда.

Делото по обжалването на присъдата бе планувано за 25 ноември, само че болен юрист го отсрочи за 9 декември.

Свързани вести Плъха 2! Хванаха нов апаш в дома на доктор Димитров
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР