Д-р Иван Димитров е напуснал пловдивското село Крумово, където отиде

...
Д-р Иван Димитров е напуснал пловдивското село Крумово, където отиде
Коментари Харесай

Д-р Димитров изчезна след рождения ден на дъщеря си

Д-р Иван Димитров е напуснал пловдивското село Крумово, където отиде след освобождението му от ареста. Това разкрива в. „ 24 часа “.

Там живеят родителите на жена му Жулиета. Заедно с тях във вторник вечерта той отпразнува рождения ден на едната си щерка, даже я зарадвал с подарък.

Около 18,30 ч. пред двуетажната къща в Крумово се появиха посетители с торта и балони във формата на 6 - толкоз години навърши момиченцето. Прозорците на втория етаж в жилището светнаха. Дядото на Жулиета - Желязко Тонев, излезе и съвсем с свада изгони публицистите.

На идващия ден жена му Йорданка Тонева се кълнеше, че рентгенологът и брачната половинка му към този момент не са в къщата в Крумово. Приютили се били при другари в Пловдив.

Според околните Димитров се почувствал зле и изискал да бъде прегледан от доктор в домашни условия. От управлението на УМБАЛ “Пловдив”, където рентгенологът работи, обясниха, че не се е появявал в болничното заведение.

Сред личния състав към този момент се усеща раздвояване в поддръжката за него. В първите дни всички заявиха, че са зад задържания доктор. И доста от тях се включиха в огромния протест пред Второ районно управление (на МВР) и прокуратурата. Ден по-късно те не се появиха на планувания митинг, който събра 100-тина. Дойде само доктор Георги Кръстев, началник на локалния лекарски съюз.

След излизането си от ареста доктор Димитров съобщи, че 6 пъти е бил обиран. Според прокуратурата последният му заявителски материал за кражба в неговия гараж е през 2003 година

Разследващи разкриха, че през 1996 година против доктора се е водило досъдебно произвеждане за безчинство. Той е взел участие в случай с още четирима души. В последна сметка делото е било прекъснато по отминалост.

За буйния манталитет на доктор Димитров стартират в този момент да приказват и негови сътрудници. Те не отхвърлят, че той има известност на добър експерт. Но понякога си изпускал нервите и си разрешавал да ругае. “Който се е обърнал към него за помощ, не му е отказал.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР