Д-р Ирена Парунева е водач на листата за кандидати за

...
Д-р Ирена Парунева е водач на листата за кандидати за
Коментари Харесай

Експерт по здравеопазване е водач на листата на ПП МИР в Разград |

Д-р Ирена Парунева е лидер на листата за претенденти за народни представители на Политическа партия МИР за област Разград за парламентарните избори на 4 април.

От 2012 година тя ръководи сполучливо лична консултантска компания, фокусирана в региона на генетичните проби и персонализираната медицина и е един от най-хубавите експерти в региона.

От 1994 година до 2012 година заема управителни позиции в едни от най-големите интернационалните фармацевтични компании. Тя има две степени „ магистър “ – по медицина (Медицинска Академия-София) и бизнес администрация (City University of Seattle). Един от водещите експерти на Политическа партия МИР в региона на опазването на здравето.

" Една от главните цели в програмата на Политическа партия МИР е всеки български жител да получава качествена здравна помощ. Именно това е и моята идея в политиката и ще се боря за заслужено и налично опазване на здравето за всеки, без значение от неговото местоживеене, както и от обществения му статус. Друг мой приоритет е детското опазване на здравето и построяването на детска болница. Необходимо е също по този начин да се усъвършенства лекарствената политика на страната, което ще даде съответен и навременен достъп до медикаментозно лекуване на всеки български жител ", съобщи доктор Ирена Парунева. Тя е фамилна, с две деца.

Време е за новото потомство в българската политика. Вече всичко е персонално! Политическа партия МИР е с номер 16 в бюлетината.

Парламентарни избори 2021 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР