Д-р Георги Савов е специалист-невролог и отоневролог в София, с

...
Д-р Георги Савов е специалист-невролог и отоневролог в София, с
Коментари Харесай

Д-р Савов: Замаяни сте? Може да имате анемия и ниско кръвно

Д-р Георги Савов е специалист-невролог и отоневролог в София, с над 20 години стаж. Научните му ползи са ориентирани към диагностиката и рехабилитацията на вестибуларните болести, мигрена, заболявания на периферната нервна система, дегенеративни и възпалителни болести.

Той е един от водещите експерти по отоневрология в страната. Завършва Медицински университет - София през 1996 година Специалност “Нервни болести” придобива през 2006 година Има спомагателни квалификации по отоневрология, евокирани капацитети, клинична електромиография.

Д-р Савов има голям брой изявления в профилирани медицински списания и участия в телевизионни излъчвания на отоневрологична тема.

Започва работа след дипломирането си в Център за незабавна здравна помощ - Самоков. От 1998 година работи в неврологичното поделение на болничното заведение в Самоков. През 2009 година открива отоневрологичен кабинет в града. От 2010 година стартира работа в Неврологичната клиника на “Токуда Болница”, София. Към момента работи в ДКЦ-Токуда и в център за сложна диагностика и лекуване на световъртеж и нарушавания в равновесието.

- Д-р Савов, за какво решихте да основете център за сложна диагностика и лекуване на световъртеж и нарушавания в равновесието?

- Стартирахме плана преди 4-5 години. Първа беше общата фантазия на екипа - да създадем център, обзаведен с цялостен набор от най-новата инсталация, нужна за прецизна диагностика при отоневрологичните болести. Да имаме лаборатория на международно равнище, по образеца на някои интернационалните клиники, които бяхме посещавали или за които бяхме чели.

Цялото изявление, четете в zdrave.to
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР