Д-р Габриел Димитров попиля метежниците, които гориха маски в знак

...
Д-р Габриел Димитров попиля метежниците, които гориха маски в знак
Коментари Харесай

Лекар от ВМА за протестиращите: Това е парад на простотията! Тези хора са пещерняци!

Д-р Габриел Димитров попиля метежниците, които гориха маски в символ на митинг против наложителното им носене навън. Лекарят от Военномедицинска академия насочи доста остри рецензии в обществените мрежи.

Според доктор Димитров дейностите на метежниците са демонстрация на изключителна нелепост, защото горят артикули, които в изискванията на рецесия, са от първа нужда.

"Проява на изключителна нелепост е да гориш артикули, които в изискванията на рецесия, са от първа нужда. Равносилно деяние е да си запалите храната по време на гладомор. Ще го извършите ли?

Тези хора са първобитни и наподобява, че живеят в пещери, щом огънят им е пръв другар. Явно не са чували, че единствено преди няколко месеца нямаше маски даже за медицински лица на първа линия. В пещерите чуват единствено личното си ехтене, което отразява примитивните им звуци и заглушава целия цивилизован свят оттатък тях – емпатията, науката, еволюцията на човечността.

Предлагам строги наказания за всякакво безконтролно държание и обществено оповестяване на събраната сума от санкции. Нека тази сума отива за хората в битката с пандемията на първа линия.

Най-големите пещерняци (като тези на снимката) могат да бъдат наказвани с публично потребен труд – така и така контролни органи и медици сега изнемогват, време е „ смелите “, неглижиращи заплахата от пандемията, да бъдат мобилизирани и да оказват помощ в битката с COVID-19. Те са прекалено много и ще бъдат в интерес на страната, до момента в който такава мярка не ги направи малко и ограничи пандемията по натурален път.

Това не е революционна форма на митинг, това дори не е митинг, а церемониал на простотията ", написа доктор Димитров в профила си.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР