Д-р Евгени Шарков е сред водещите световни специалисти по трансплантация

...
Д-р Евгени Шарков е сред водещите световни специалисти по трансплантация
Коментари Харесай

Българин е лектор на световния конгрес за присаждане на коса

Д-р Евгени Шарков е измежду водещите международни експерти по трансплантация на коса и е поканен за почетен преподавател за технологията SmartGraft на международния конгрес за трансплантация на коса GHLS 2020, където ще приказва на тематика "Възможна ли е трансплатация на коса на пациенти с хашимото? ". Д-р Шарков е специализирал “Пластично-възстановителна и естетична хирургия” във Англия, където е бил член на Лекарския Съюз на Англия за интервала 2017-2019г. и е работил взаимно с Брент Тенър и Майкъл Кадиер (Президент на Британската Асоция за Естетична и Пластична Хирургия 2014-2016).

В момента Д-р Шарков е еластичен хирург, интернационален трейнър за Inmode и SmartGraft технология за трансплантация на коса и Началник клиника по "Пластично-възстановителна и естетична хирургия " към УМБАЛ “Александровска”. Има документи за практическо и теоретично образование за работа с Restylane, Princess, Juvederm и е член на Българската Асоциация по Пластично-възстановителна и естетична хирургия (БАПРЕХ). От 2016г. до 2019г. доктор Шарков е формален представител на лекарите специализанти по Пластична хирургия в България пред ICOPLAST (INTERNATIONAL CONFEDERATION OF PLASTIC SURGERY SOCIETIES) и е създател и съавтор на редица научни публикации и презентации в областта на естетичната хирургия.

Световният конгрес за трансплантация на коса 2020г. е одобрен като водещото събитие в региона на хирургичното възобновяване на косата и всички свързани с това процедури. Поканата на български експерт за почетен преподавател на събитие от подобен мащаб съставлява голяма валидация за развиването на естетичната медицина в България в региона на проблемите с оплешевяването и трансплантацията на коса.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР