Д-р Енджи Касабие казва Не“ на диетите!“ със своята книга,

...
Д-р Енджи Касабие казва Не“ на диетите!“ със своята книга,
Коментари Харесай

Д-р Енджи Касабие казва „Не“ на диетите!“ (предложение за четене)

Д-р Енджи Касабие споделя „ Не “ на диетите! “ със своята книга, предопределена за всички читатели, които се интересуват от здравословно хранене и съразмерен живот. Рисунките са дело на Дима Дамянова, създател на художественото оформление е Тодор Манолов.

„ Трябва да изкореним от себе си нездравословния табиет да етикетираме всичко в близост. Красиво и грозно няма. Очите ни го вършат такова “. Така стартира „ Не “ на диетите! “ на доктор Касабие.

Книгата съдържа препоръки за битка с напълняването при дамите и мъжете, упътвания за вярно хранене по време на бременност и менопауза, рекомендации за ефикасни тренировки.

Авторката разкрива „ тайната " на трайното насищане, демонстрира по какъв начин да се оправим със свободните радикали и предлага луксозен лист с предписания за ястия, които са колкото потребни, толкоз и вкусни.

Диетата не е апетит, а метод на живот. Здравословното хранене не може да се сведе до няколко дни или няколко седмици. То е жанр, фасон, държание. Хранете се с хубост и финес и животът ви ще се трансформира в безгранично наслаждение. Помнете, че няма нездравословна и потребна храна. Има нездравословни количества и нездравословни привички.

За създателя

Енджи Касабие е родена в семейство на сунити. Учила е в „ International College IC “ в родния си град Бейрут, приключва висше обучение в региона на медицината.

През 2014 година пази докторантура в НСА. Била е помощник в „ Катедра по хигиена, здравна екология и хранене “ в Медицинския университет в София и приключва докторантура във Вашингтонския университет със компетентност „ Диететика “.

През 2006 година основава първата компания за здравословно и диетично хранене в България – „ And Diet “.

Добива известност и печели доверието на международни звезди като Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтъм, Жан-Клод Ван Дам, Робърт де Ниро, Джон Траволта, Арнолд Шварценегер, Ева Лонгория, Бритни Спиърс и аристократични фамилии от ОАЕ.

През годините, в които живее в София, постоянно я назовават ливанка от България или българка от Ливан. Енджи признава, че България постоянно е била и ще бъде неин дом.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР