Д-р Душо Гавазов, издигнат от ГЕРБ, е новият кмет на

...
Д-р Душо Гавазов, издигнат от ГЕРБ, е новият кмет на
Коментари Харесай

Община Мъглиж избра кмет от ГЕРБ, в Баните предстои балотаж

Д-р Душо Гавазов, повдигнат от ГЕРБ, е новият кмет на Община Мъглиж. Той получи 58,99 на 100 от гласовете на гласоподавателите на извършените в неделя частични изключителни кметски избори.

На второ място е Златко Острешев, претендент на Местната коалиция " ДБГ- Движение 21- Национална движение „Симеон Втори" ", на трето място е претендентът на Коалиция " Българска социалистическа партия за България " Меглена Филипова.

51-годишният доктор Душо Гавазов е роден през 1969 година в Стара Загора. Завършил е специалността " Медицина " в Тракийския университет. Работил е дълги години като лекар-ординатор в поделение " Уши, нос, гърло " на Университетска болница - Стара Загора и в Специализираната болница по пневмо-фтизиатрични болести. Семеен е, има две дъщери на 16 и 19 години.
От 11 ноември 2011 година е зам.-кмет на Мъглиж.

Кандидатът на ГЕРБ Павлин Белчев получава най-голям избор на извършения през вчерашния ден първи тур от частичните избори за кмет на община Баните, съгласно данни на ОИК. Предстои балотаж за избор на кмет, на който не престават претендентите на ГЕРБ и на Движение за права и свободи.

За Павлин Белчев са дали своят вот 1100 гласоподаватели, втори е кандидатът на Движение за права и свободи Ферад Емин с 811 гласа. Вотът за кандидатурата на " Републиканци за България " Диана Фиданова е 651 гласа.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР