Д-р Джон Бранденбург представя доказателства за това, че Марс е

...
Д-р Джон Бранденбург представя доказателства за това, че Марс е
Коментари Харесай

Д-Р Бранденбург Сензационно: На Марс Е Съществувала Развита Цивилизация! Ето Как Е Унищожена! Видео

Д-р Джон Бранденбург показва доказателства за това, че Марс е претърпял световна нуклеарна злополука.

Това се основава на неговия разбор на два района, единият от които е Сидония, където е намерено известното, само че по-късно и дискредитираното „ лице на Марс “. Това, съгласно доктор Бранденбург, е артефакт на антична извънземна раса. Той добавя, че огромна нуклеарна детонация е унищожила цивилизацията в Сидония-Менса, а друга, по-малка, е погубила цивилизация в район, наименуван Галактически Хаос.

" Анализът на новите изображения от орбиталните апарати Odyssey, MRO и Mars Express сега демонстрира безапелационни доказателства за разрушени археологически обекти на тези места ", споделя ученият. Според мнението му, аленият цвят на Марс може да е следствие точно от термоядрените гърмежи.

Д-р Бранденбург твърди, че повърхността на планетата сега е покрита с тъничък пласт от такива субстанции като уран, торий и радиоактивен калий. Тя може да бъде изчистена като бъде изпратен всичкия този " отпадък " в орбита. Бранденбург също по този начин опровергава и догатката, че нуклеарната злополука може да е била случайност или резултат от някакви галактически катаклизми. Това явно е умишлен акт на експанзия, ориентиран към заличаване на цяла цивилизация, уверен е той.

Не е случайност, че в атмосферата на Червената планета се срещат частици, сходни на изотопите на атомна бомба. Потвърждение на своята доктрина, Джон Бранденбург чака да получи от галактическата стратегия Mars Odyssey, реализирана в НАСА. За да бъде потвърдена теорията му, сондата би трябвало да открие ксенон-129 и други радиоактивни детайли на Марс. Ученият счита, че би трябвало да бъде готова задача до Марс колкото е допустимо по-скоро, с цел да разберем какво се е случило в предишното.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР