Д-р Димитър Митрев от отделението по уши, нос и гърло

...
Д-р Димитър Митрев от отделението по уши, нос и гърло
Коментари Харесай

УНГ специалист от Пазарджик е лекарят, спасил турист в Гърция

Д-р Димитър Митрев от отделението по уши, нос и гърло в регионалната държавна болница в Пазарджик е лекарят, оказал първа помощ и избавил примрял екскурзиант в заведение в гръцкия курорт Паралия Офринио, съобщиха от здравното заведение, като се позоваха на написано във Facebook група от гръцкия публицист в EPT Ариадни Папафотио.

Според описа ѝ в неделя (20.08.) към 23 часа мъж е колабирал в заведението пред очите на фамилията си и десетки гости. Здравният център в Офринио е бил затворен, тъй като работел е единствено денем. Имало е и проблем с идването на кола за спешна помощ. 

Първата помощ на припадналия е оказал български доктор, който летувал в курорта.

Собственикът на таверната го потърсил и докторът бързо дошъл с здравната си чанта, оказал помощ на падналия мъж, който по-късно се съвзел.

„ Поздравления! Освен добър доктор е и добър човек, който постоянно е подготвен да помогне! “, написа за него сътрудника му, експерт по „ Акушерство и гинекология “ доктор Илиян Траянов.

„ Поздравления за доктор Митрев, за оказаната помощ и спасяването на човешки живот! Бъдете блажен, докторе! Д-р Митрев е извънреден експерт, прелестен и доста непретенциозен човек! Неведнъж е спасявал доста хора! Да е жив и здрав! “, коментират негови пациенти.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР