Д-р Дарина Ангелова е завършила медицина във ВМИ-Пловдив с отличен

...
Д-р Дарина Ангелова е завършила медицина във ВМИ-Пловдив с отличен
Коментари Харесай

Д-р Ангелова разкри как действа динята на мъжете

Д-р Дарина Ангелова е приключила медицина във ВМИ-Пловдив с отличен триумф. Работила е като участъков терапевт в Пловдив, в Хисаря, а като млад доктор - в с. Овчеполци, Пазарджишка област.

Основното направление, в което работи през последните 11 години, е клиничната диетология. Обучавала се е при сътрудници от Университетска болница “Лома Линда”, Калифорния, Съединени американски щати.

В момента е завеждащ на център “Здраве” в Пловдив, в който изготвя самостоятелни лечебни стратегии при всички значими модерни болести за реализиране на повсеместен възстановителен резултат с естествени средства - здравословно хранене, двигателен режим, справяне със напрежението, със зависимостите и други

С пъстрата си палитра от цветове и аромати по сергиите на пазара ни мамят узрели плодове и зеленчуци. Всеки от тях си има своите лечебни и потребни за организма свойства. Затова е добре да се възползваме от този подарък на природата и да заредим организма си с нужните витамини и детайли.

Днес беседваме с доктор Дарина Ангелова за това какво благосъстояние за здравето ни крият българските плодове и зеленчуци.

- Д-р Ангелова, знаем, че плодовете и зеленчуците са извънредно потребни за здравето ни. Но по какъв начин тъкмо ни оказват помощ? Да стартираме с доматите - обичани за всеки българин.

- Доматите са извънредно скъпи като храна, тъй като, от една страна, са доста свежи и приятни на усет, от друга - богати на витамин С. Антираковото им деяние се дължи на ликопена, чиято мощ се умножава при термична обработка (така по-добре се разгражда и се усвоява).

Цялото изявление с доктор Ангелова, четете в zdrave.to
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР